Anonim

Ønsker produktionsomslag

I Psycho-Pass (sæson 1) gav Sakurai Takahiro udtryk for Makishima Shougo. I Psycho-Pass 2 giver han udtryk for Hinakawa Shou. Jeg finder det underligt, at den samme stemmeaktør ville blive kastet til at stemme to forskellige vigtige karakterer i samme show.

Sikker på, det er almindeligt for en stemmeaktør at give udtryk for flere sidekarakterer, jeg antager at reducere det samlede antal stemmeaktører, der skal ansættes (f.eks. Fra denne sæson, Fukuyama Jun stemmer Hunchoceratops og et par sidekarakterer i Amagi Brilliant Park; og Kayano Ai giver udtryk for et antal sidekarakterer i Shirobako). Men to forskellige hovedpersoner? Det er mærkeligt.

Mærkeligere, Sakurai spiller hårdt mod typen som Hinakawa - soft-spoken roller er bare ikke det, han gør, for det meste. Ved vi, hvorfor Sakurai blev omarbejdet som en anden karakter i Psycho-Pass 2?

Jeg er ikke sikker på, om dette er blevet bekræftet, men det er højst sandsynligt, at Takahiro Sakurai nød at spille Makishima Shogo i Psycho Pass. Med al den ros, han fik, tror jeg, at han nød projektet (Psycho Pass) så meget, at han ønskede at komme tilbage i handlingen, selvom det var en rolle, som han normalt ikke ville påtage sig.

1
  • 1 Er der noget at bakke op om, hvad du hævder her?