Anonim

Final Fantasy VI Steam Anti-Norm - (Bonus) Middag med kejser (Alle belønninger indsamlet)

Formodentlig niveau 0 espers har slet ingen beføjelser. Er de forskellige fra mennesker? Skal de have latente kræfter eller noget?

Niveau 0'er har gennemgået Power Curriculum Program, så selvom nogen, der er placeret på niveau 0, ikke tilfældigvis udviser nogen observerbare kræfter, er deres hjerner stadig grundlæggende omsluttet. Alle espers, inklusive niveau 0'er, kan ikke bruge magi uden at lide alvorlig tilbageslagsskade på grund af problemer med inkompatibilitet.

Men det er ikke nødvendigvis tilfældet, at niveau 0'er slet ikke har nogen magt. Niveau 0 er beskrevet som følger:

Undtagelser til side kan ikke betragtes som helt magtesløse, men betragtes som en af ​​de såkaldte "studerende, der ikke kan følge med i skolen". Kan have en vis grad af magt, men ikke i stand til virkelig at kontrollere den.

For eksempel:

  • Tsuchimikado Motoharu har en niveau 0 auto-genfødselsevne, som anvender en svag membran over revne blodkar for at stoppe blødning. Det er en temmelig svag evne, alt taget i betragtning, men det er nok redde hans liv fra tilbageslagsskaden ved at bruge magi.
  • Akemi har en niveau 0-telepati-evne, og hun kan svæve en papirkop (næppe). I slutningen af ​​Railgun-afsnit 14 bemærker hun og hendes venner, at deres statistik er steget lidt, selvom deres niveauer ikke har ændret sig.
  • Saten Ruiko har en niveau 0 Aero-håndevne. Dette er hendes System Scan-resultat fra Railgun afsnit 14:

Som du kan se, er det ikke helt nul. Der er stadig en vis mængde strøm på niveau 0; nok til, at Saten og hendes venner i det mindste kan se nogen forbedring.