Anonim

DBZ - Hvordan Gohan blev mystiker

I Battle of Gods Gohan har stadig sin mystiske form, men alligevel i Fukkatsu nej F og i Dragon Ball Super han mistede det. Jeg tror, ​​det var inde Fukkatsu nej F at han siger, at han næppe kan blive til super saiyan. Blev det nogensinde forklaret, hvorfor han mistede sin mystiske form?

Ja, det blev forklaret under denne bue (jeg kender ikke den nøjagtige episode, da jeg så den, da den blev sendt), at han mistede kontrollen over sine kræfter på grund af at han blev rusten. Dette resulterede i, at han begyndte at træne igen med Picolo for at genvinde de kræfter, han engang havde, inklusive hans mystiske form.

Gohan besluttede tidligere at fokusere mere på sine studier i stedet for at være en kampsportkunstner. Dette fik ham til at blive rusten ... meget rusten, rusten nok til næsten ikke at blive en super saiyan. Hans mystiske form er ud over en super saiyan. Jeg er ikke sikker på, hvor stærk den faktisk er, men den er bestemt mere kraftfuld end hans tidligere super saiyan-former. Det kan være lige så godt som ssj3, men det er bare min personlige spekulation.

Da han fokuserede så meget på sine studier, var han i stand til at opnå mange ting som for at få jobtilbud og lignende (som det ses i tidligere episoder). Han forsømte helt sine træninger på grund af dette og blev meget rusten, da Picolo nævnte et par gange i hele dbs.

Jeg kan ikke huske, at han blev til sin mystiske form, men under slaget om guderne.

Men for at komme tilbage på dit spørgsmål havde det ifølge tidslinjen for dragonball været 5 år mellem Buu saga og DBS. Under Buu-sagaen trænede han ikke meget mere, og i disse 5 år trænede han slet ikke (hovedsageligt på grund af Chichi, der ikke ville have ham til at blive som sin far). Effekten af ​​dette sænkede sandsynligvis hans kraftniveau markant, hvilket gjorde ham næsten umulig for ham at blive til ssj uden træning igen.

1
  • I filmen gjorde han, da han kæmpede mod Beerus