Anonim

TaylorMade Hi-Toe Wedge Review

Under begivenhederne i Selektor inficeret Wixoss, afsløres det, at når en vælger mister 3 slag ...

hendes ønske er omvendt. Hitoe, der ønskede at få venner, ville derfor ikke være i stand til at røre nogen potentiel eller nuværende ven uden at lide af intens smerte. Hun kunne heller ikke huske sine venner eller læse nogen dagbog om dem.

Interessant nok er den allerførste episode af Selector Spread Wixoss viser Hitoe røre ved Ruuko uden at vise tegn på smerte.

Hvordan er det muligt?

1
  • FTR Hitoe rører også Ruko i den sidste episode af Selektor inficeret Wixoss uden nogen åbenlyse tegn på smerte, efter at hun afslørede for Ruko og Yuzuki, at hun genvandt sine minder og værdsatte deres venskab.

Det er sandsynligt, at de mentale virkninger af at miste tre slag ikke længere er et problem ved at skaffe et nyt dæk, der indeholder en LRIG.

Dette er baseret på ræsonnementet om, at Akira var fysisk arret, hvor hendes mentale ardannelse kom fra det fysiske og Ulith, mens Hitoe var mentalt arret - det er også muligt (dette er forresten kun en antagelse), at hendes smerte ikke var faktisk ægte, og kun noget, hendes sind skabte. At kende Mari Okadas arbejde kunne dette være meget muligt.

Forudsat at det er et fysisk problem, erkendte hun også, at hun havde venner før, og husker, at Yuzuki og Ruko var hendes venner, kan have brudt barrieren, der forhindrede dem i at blive sådan, da Akira slog hende i den første sæson.