Anonim

Wal-Mart \ "VISA \" Gavekort fidus 2014

Jeg forstår, at de almindelige kloner taler i tredje person ud fra svaret her. Men Last Order har faktisk følelser, så der er ingen grund til at tale i tredje person eller gentage hendes navn to gange. Hvad er den sande ræsonnement bag Misaka wa Misaka wa ...?

Er der et kanonisk svar på dette?

5
  • Nævnt her, men ikke en kopi.
  • sandsynligvis fordi det er sødt, ligesom hvordan ung baby ville sige ord som papa og mama i gentagen form ...
  • Jeg har bemærket i nogle andre shows, at barnlige karakterer bliver meget begejstrede og vil gentage emnet med wa to gange, måske er Last Order's talemønster en henvisning til det.
  • Måske er det fordi SØSTERNE taler sådan, fordi de alle er en del af det samme mentale netværk, ligesom hvis der altid er en anden person, der ser tingene, mens du gør det. Sidste ordre er derimod endnu et lag oven på alt det, da hun ser på SISTERNE, der ser på hende
  • dette er lige hvad jeg troede, så jeg vil sende det som en kommentar. den sidste ordre er 20001, hvilket betyder, at hun ikke er den samme som andre søstre. Andre søstre er Original Misakas søster, men sidste ordre er Misakas søsters søster. I Index II afsnit 18 omkring 10:15 nævner touma det. så dette kan være årsagen

For at forstå hvorfor hun taler sådan, er vi nødt til at forstå den grammatiske regel for "wa" på japansk. Jeg indrømmer, at jeg ikke forstår japansk flydende, og at jeg er nybegynder, hvis noget, men lad os se på, hvad det kan betyde. Til reference:

http://japanese.about.com/library/weekly/aa051301a.htm

Den første antyder, at "wa" er en emnemarkør, og at hun bruger sig selv som emne. Hun har følelser i modsætning til hendes søsterkloner, og hendes følelser betyder, at hun kan føle en række menneskelige egenskaber. Hvad jeg siger er, at det er muligt, at hun gentager sit navn på denne måde for at henlede opmærksomheden på sig selv, for at vise den barnslige egoistiske egenskab. Og vi kan se, at hun nogle gange ikke har nogen overvejelse om, hvad andre mennesker føler, som hvordan hun (tilsyneladende) utilsigtet henviser til Yomikawa som en gammel kvinde i et bad / brusebad. Selvom dette kan forklares som, at hun er legende, men jeg tror, ​​at dette stadig afspejler hendes barnslige egoistiske natur, ikke at hun faktisk ikke er i stand til at føle empati.

"Wa" kan tilsyneladende bruges som vægt for det aktuelle emne, så dette giver mere teori til min teori. Fra min reference:

"Udover at være et emnemarkør bruges" wa "til at vise kontrast eller til at understrege emnet."

Selvom jeg kan tage fejl af denne.

"Wa" som en kontrast fungerer ikke godt, da det ikke forklarer meget.

Så det kan være, at hun gentager sig selv på denne måde for at få fat i og henlede opmærksomheden på sig selv ligesom et barn ville. Bortset fra at hun kun er barn, gør hun måske dette for at skelne sig fra de andre kloner.

Jeg vil sige, det er bestemt et karaktertræk eller en egenskab snarere end en sprogregel eller regional dialekt.

@Frosteeze er på rette spor med Last Order. Jeg tror, ​​det er en afspejling af enten hendes excentriske eller hendes barnslige opførsel. Der er en lang historie i anime / manga for excentriske og ondskabsfulde 2. linjekarakterer at have nogle unikke og ofte søde verbale tic.

I Shakugan no Shana slutter Wilhelmina næsten hver sætning med "de arimasu".

I Saki har du Yuukis vane med at afslutte hendes sætninger med "d'jey" og nogle gange glide ind i en 'hick' accent (dvs. Hokkaido eller Okinawa). Faktisk ser det ud til, at halvdelen af ​​rollebesætningen har en slags markant slagord.

Du får ideen. 'Tis er en almindelig trope.