Anonim

Zhou Dunyi

Efter at have læst dette spørgsmål om Chakra natur af Tailed Beasts. Det kom ind i mit sind, hvad er forholdet mellem Yin-yang og de 5 chakra-naturelementer? Og hvordan kan du klassificere en Chakra-natur som Yin-Yang? Har det noget at gøre med den kinesiske stjernetegn eller principperne for taoismen?

3
  • lyse og mørke elementer. Lys er Yin, mørke er Yang.
  • Og forholdet til de 5 elementer?
  • Jeg tror der ikke er noget forhold.

Til Hvad er forholdet mellem Yin-yang og de 5 chakra-naturelementer?

Base herfra:

Yin vedrører ens åndelige energi og Yang relaterer til ens fysiske energi, og det er nødvendigt at bruge begge disse for at forme chakra til ninjutsu.

Ifølge Yamato er manipulationen af ​​Yin og Yang kilden til ikke-elementære teknikker som Shadow Imitation Technique, Multi-Size Technique, medicinsk ninjutsu, genjutsu osv.

Så i forhold til 5 naturelementer tror jeg, det er den 6. type, der har teknikkerne klassificeret i denne type som ikke-elementære teknikker.

Og om Har det noget at gøre med den kinesiske stjernetegn eller principperne for taoismen?

Det anføres her, at:

Begrebet naturtransformation er parallelt med den virkelige kunst Onmy d ( ; bogstaveligt betyder "Vejen til Yin og Yang"), som er en blanding af naturvidenskab og okkultisme . Det har stort set Wu Xing og Yin og Yang.

Yin vedrører ens åndelige energi og Yang relaterer til ens fysiske energi.

At blande noget yin og yang giver dig chakra,

Chakra = Yin + Yang 

Chakra er den resulterende energiform, når to andre energiformer blandes sammen. De to energier omtales som "fysisk energi" og "åndelig energi". Fysisk energi opsamles fra kroppens celler og kan øges gennem træning, stimulanser og motion. Åndelig energi stammer fra sindets bevidsthed (dvs. sjælen) og kan øges gennem studium, meditation og erfaring.

Chakra Control på 2 måder: Shape Control: Ændrer formen på chakraet

Eg. Rassengan 

Naturkontrol: Ændrer chakras opførsel, type og egenskaber.

Fire, Wind, Lightning, Earth and Water and there combos like Lava, Ice etc. 

Andre chakratyper:

 Tailed Beast Chakra, Senjutsu Chakra (Nature energy when Naruto in Sage mode) etc.