Anonim

GT Goku (Ssj4) vs Beerus * Pivot Sprite Animation *

Flere detaljer:

  • Gohan nåede heller ikke den.
  • Goku var i stand til at gøre det i kort tid en gang og senere lang tid.
  • Gotenks gjorde det, men i kort tid.
3
  • Jeg formoder, at svaret på dette er det samme svar på "Hvorfor de kvindelige Sayans ikke kan blive SUper Sayans?".
  • Jeg antager, at det er et lignende mysterium, minder mig om Pan.
  • At svare på, hvorfor både Goku og Gotenks opholdt sig i den form kort tid, er på grund af den overvældende mængde energi, som formen tilbyder, hvis den ikke er vant til den, dræner den bare din energi væk for hurtigt til at vedligeholde. Med træning kunne tiden forlænges som når Goku og Gohan gik rundt i SSJ-form for at vænne sig til det.

Der er faktisk mange ideer om det, og den ene er, at Goku brugte lang tid på at træne i himlen, hvor magten er ubegrænset, og det siges at have styrket ham meget. Vegeta havde derimod aldrig den chance. Som en note nåede Vegeta Super Saiyajin 4 efter at have fået magt fra en af ​​Bulmas maskiner, så smeltede han sammen med Goku for at slå One-Star Dragon.

Som en ekstra note til det accepterede svar var Gotenks kun i stand til at nå SSJ3, fordi fusionen dramatisk øgede hans magt.

Gohan nåede det aldrig, fordi han havde den gamle Kai til at vække sine sovende kræfter (mystisk Gohan-form), hvilket gjorde hans magt sammenlignelig med en SSJ3.

Super Saiyajin 3-transformation tager meget energi. Og for at perfektionere denne form var Goku nødt til at arbejde på sin udholdenhed, hvilket han gjorde, da han var på King Kais planet.

Før han kæmpede mod Kid Buu, havde han ikke perfektioneret formen. Faktisk var denne form endda skjult for Vegeta, fordi Vegeta ikke havde nogen anelse om, at der var en mulighed for at bevæge sig ud over Super Saiyajin 2-niveauet. Hvis du husker, da Goku forsøgte at genoplade sig selv i Super Saiyajin 3-formen, da Vegeta var lokkemad, men han kunne ikke genoprette sin styrke, i modsætning til hvad han forventede.

Mens han kæmpede mod Beerus, var hans energi ikke engang tæt på ødelæggelsens Gud. Jeg tror, ​​SSJ 3-formularen er en form, der kræver ekstremt høj energistigning. Med hensyn til Gotenks var SSJ3 mulig på grund af den kombinerede styrke af Goten og Trunks.

Hvad Vegeta angår, ja, selvom han er prins for alle Saiyans, mangler han potentialet til magt op til det niveau. Og han mangler træning, i modsætning til Goku, kan vi aldrig stoppe sig selv med at fortsætte med at træne og kæmpe.

Halve saiyaner har potentialet til at nå SSJ3, men Toriyama har ikke fokuseret meget på SSJ3-transformationsdelen. Og der er ikke nogen diskret logik, der understøtter transformationen som sådan.