Anonim

Denne fyr sælger månen og tjener millioner af dollars ud af den

I en e-mail, jeg fik fra JList, der talte om "ecchi-piger" (deres blogindlæg), taler det om en traktat i San Francisco

Så er der en af ​​de mest underholdende karaktertyper, ecchi-pigen, der ikke kan tænke på andet end sex, som - i overensstemmelse med 1951-traktaten i San Francisco - altid skal parres med en kedelig mandlig hovedperson, der er uvillig eller ude af stand til at tage hende op på sine tilbud.

Hvad er denne traktat præcist? og har det virkelig så meget kontrol over anime, hvor alle "ecchi-piger" skal parres med en kedelig mandlig karakter?

0

+50

Du har to spørgsmål her:

Hvad er denne traktat præcist?

og

Har det virkelig så meget kontrol over anime?

San Francisco-traktaten, som de henviser til, er ellers kendt som fredstraktaten med Japan. Repræsentanter fra 51 lande arbejdede sammen for at skabe denne traktat i et operahus i San Francisco, CA. Traktaten blev ratificeret af 48 af de 51 tilstedeværende lande, inklusive Japan, den 8. september 1951. Denne traktat markerer afslutningen af ​​2. verdenskrig og verdens reorganisering af Japan som en kejserlig magt.

For så vidt som dens virkninger på animeindustrien er dette kun en vittighed, som J-LIST laver. Traktaten har ingen virkning på animeindustrien. Hvis du er interesseret i at lære mere om traktaten, kan du læse selve dokumentet på FNs webstedpdf.

Jeg fulgte op med Peter Payne-ejer af J-LIST om dit spørgsmål, og hans svar var:

Det var bare en tilfældig vittighed. Det er traktaten, der officielt afslutter 2. verdenskrig, så jeg lod som om, at Japan var forpligtet til at stille dumme hovedkarakterer i al fremtidens haremanime for at afbalancere ecchi-pigerne.

Hans svar i sammenhæng kan ses her: https://twitter.com/giraffesyo/status/647764344525053952