Anonim

Top 10 Naruto-fakta, du ved det ikke

Ifølge Naruto Wikia,

Naruto har i øjeblikket alle chakraernes natur.

Hvilken type chakra har Naruto inden Shippuden?

1
  • Det står det i wiki, du linkede, at hans oprindelige naturaffinitet er Vind.

I den første serie var Naruto uvidende om, hvad hans chakra-natur var. Det var først i afsnit 55, Vind, af Naruto Shippuden at Kakashi forklarede chakraformer og typer til Naruto. Dette er, når Kakashi hjælper Naruto med at identificere, hvilken type chakra han besidder.

Han gjorde dette med en særlig slags papir kaldet Litmus-papir, som er følsom over for chakra. Når en ninja fokuserer deres chakra igennem det, vil der ske forskellige ting med papiret.

Da han fokuserede sit chakra i Litmus-papiret, delte det sig i halvdelen og identificerede hans chakra som vind.

I den samme episode ser vi, at Kakashis chakra-natur er lyn på grund af papirets rynker. Det faktum, at Kakashi kan bruge (og har mestret) mere end en chakra-natur på dette tidspunkt viser os, at papiret kun vil reagere på en måde. Så vi kan konkludere, at hans oprindelige natur i Naruto-serien var vind; hans chakra-natur var bare ikke kendt før det tidspunkt.

1
  • For så vidt angår spørgsmålet, tror jeg, at rekvirenten var interesseret i at kende Narutos Chakra inden shippudin-serien. Det, du svarede, er korrekt, men det skete, mens shippudin-serien kørte.