Anonim

Den milliarddelte Sharingan-video

Besvarelse af dette spørgsmål og læsning af et svar af Ero Senin fik mig til at tænke mere på chakraens natur. Vil angreb, der bruger chakratypen, som brugeren har en naturlig affinitet for, altid være stærkere end angreb, der bruger andre typer chakraer, selv efter mastering af disse andre typer?

1
  • Prøv ikke at redigere spørgsmålene til en anden kontekst. Jeg har forsøgt at imødekomme mit svar

Besvaret for, hvis den første chakra-natur vil være en ninjas stærkeste angreb?

Der er ikke sådan noget som FIRST Chakra Nature. Hver enkelt person har en chakra-natur, som han har en affinitet for, og han kan mestre stærkere Jutsu af den art med meget mere lethed sammenlignet med andre.

Hvad var Sasukes første chakra-naturændring for at bevise min pointe? Det var ild. men han lærte det efter en stor indsats, og Uchiha har tilbøjeligheden til Fire Jutsu. Men individuelt havde hans chakra affinitet med lynets natur, og dermed har han et større udvalg af lynchakrabevægelser og mestring.

Således vil en ninja have en enkelt natur, som hans chakra læner sig mod, hvilket bliver lettere at mestre. Styrke er mere en indsatseffekt. For samme styrke ville han skulle arbejde hårdere for at mestre andre chakra-naturer ...

En undtagelse, jeg kan tænke på, ville være Bloodline Chakras. Jeg tror ikke, der er nogen forskel i styrke af forskellige naturer arvet som en del af blodlinjen. Yamato ved brug af træ skal have samme kompetence med både jord- og vandchakraer.

REDIGERING: Jeg kan huske, at Kakashi sagde noget til dette under sin kamp med kakuzo. Hvad han sagde var, at Kakuzo har brugt så stærke Lightinng- og brandangreb, som ikke kan bruges, medmindre brugeren har naturlig tilknytning til den chakra-natur. Dette betyder, at de stærkeste angreb fra hver chakra-natur ikke bliver mestret, medmindre du har en naturlig tilhørighed til den natur.

Hvad jeg prøver at sige er, at jutsu på samme niveau vil have lige magt (styrke), men den naturlige affinitet. Men højere niveau jutsu kan kun mestres, hvis og kun hvis du har naturlig tilhørighed til chakra-naturen. Absolut beherskelse af andre chakra-naturer er således ikke mulig.

1
  • 4 Kan du give nogle eksempler fra manga, anime eller databøger til sikkerhedskopiering af det, du påpeger?