Anonim

Joe Satriani - Alle alene

Jeg begyndte for nylig at se Gintama og begynder at elske det! Jeg vil bare vide, om vittigheden henviser til en anden anime. Også, hvis der overhovedet er nogen grund til, hvorfor det skal være en automat.

Jeg tror, ​​det er første gang, han gjorde det.

Årsagen til, at denne særlige vittighed fanger min interesse, er fordi den fortsatte med at gentage sig. Den anden grund er, at tidsrejser anime som Steins; Gate er fantastisk. Selvom det måske ikke er det samme.
Jeg var bare nødt til at stille dette spørgsmål efter tredje gang, de brugte denne vittighed i den 10. episode, selvom det ikke var Gintoki, og den fremmede karakter ønsker at komme ind i bilens bagagerum / bagagerum.

Denne løbende kneb i Gintama-anime er faktisk fra Doraemon. De henviser til, hvordan indgangen til en tidsmaskine er tilgængelig i et hul, der ligner en skuffe, hvilket er præcis, hvor tidsmaskinen er i Doraemon-anime. Her er en liste over de andre parodier, der er til stede i Gintama. LISTE

Skuffeindgangen til tidsmaskinen.

1
  • Wow, fuldstændig overset det. Og tak for listen! Mand, jeg ser ikke mange animes, jeg må have savnet mange vittigheder.