Anonim

Noticias Dragon Ball S.H Figuarts Nuevo Goku Super Saiyajin 2.0 / Hit / Retrasos Gohan Androides 17 y 18

Ok, så dette spørgsmål har generet mig i lang tid: hvorfor hjalp ikke Majin Buu Goku og Vegeta med at bekæmpe Goku Black / Zamasu? Jeg føler ærligt, at han i det mindste kunne have gjort nogle alvorlige skader på Goku Black, enten ved bare at være den lyserøde klat, der næsten er umulig at dræbe, eller ved at absorbere ham. Goku Black ville næsten ikke have nogen måde at dræbe ham på, blot at overvælde ham, men Goku, Vegeta og Trunks ville være der for at hjælpe. Det giver bare ingen mening. Det kan være et plothul eller noget, jeg lige savnede i anime.

Hvis nogen kunne tage noget tid på at besvare dette for mig, ville det være godt.

Det er ikke rigtig et plothul. Goku og Vegeta blev absurd stærke i Dragon Ball Super sammenlignet med Dragon Ball Z. I Planet Potafu-bue, som var før Goku Black Arc, vi ser Base Vegeta helt lege med Super Saiyan 3 Gotenks.

Super Saiyan 3 Gotenks var sammenlignelig med en Super Buu, der er den stærkeste version af Buu (Ser man bort fra fusionerne). Den nuværende Majin Buu er den svageste iteration af Buu og har tydeligvis ikke styrken til at holde sit eget mod en Base Goku og Vegeta, endsige en Super Saiyan Blue tier-karakter.

Med hensyn til hans regenerative evner kan Buu regenerere. Han kan dog blive ødelagt, hvis han er ramt af et angreb af intens størrelse. Spirit Bomb var for eksempel stærk nok til at besejre Kid Buu. Super Saiyan Rose Goku Black er mere end stærk nok til let at ødelægge Buu, hvis han ønsker det.

Endelig kæmpede en meget stærkere version af Buu (Buuhan) med hensyn til at blive absorberet for at absorbere Vegito og formåede kun at gøre det samme, da Vegito lod ham. Goku Black er meget stærkere end Vegito i Buu Saga, og Majin Buu er meget svagere end Buuhan. Så selv det ville ikke have været muligt.