Anonim

Hvad der virkelig skete med Uzamaki-klanen Del 1: Naruto Shippuden

Da Itachi var i stand til at stoppe Kabutos ET, blev de genoplivede sjæle frigivet.

Men hvad skete der med Nagato?

Bliver hans sjæl frigivet, da han blev gennemboret med Itachis Totsuka Blade? Eller vil han blive fanget i sakskrukken?

Jeg har ikke fundet et ordentligt svar, det ser ud til, at denne er ubesvaret, men alligevel sagde Nagato dette, før forseglingen var slut:

Da han sagde farvel, når sværdet forsegler ham, bemærkede Nagato, at han ville komme sammen med sin lærer i efterlivet. Med Nagato forseglet forbandede Kabuto det faktum, at Nagato's mobilitet blev hæmmet.

Så det ser ud til, at Nagato vidste, at han ville blive løsladt, og at han ville møde Jiraiya i efterlivet. Btw, glem ikke, at alle forseglede genoplivningsorganer blev frigivet (f.eks. Alle Kages), så vi kunne antage, at Nagato sammen med dem også blev befriet fra jutsu.

2
  • tak for det hurtige svar, jeg var ikke sikker på kun fordi han var forseglet med totsuka-klingen, men som du sagde med citatet, ser det ud til, at han ville blive frigivet.
  • Den sidste erklæring er ikke sand, jutsu, der forseglede kage, var en anden jutsu end jutsu, der forseglede nagato. Han blev ikke løsladt fra forseglingen

Nagato blev frigivet fra Itachis segl, da Itachi fortryder Edo-Tensei, Nagato vidste, at han ville slutte sig til Jiraiya, fordi han ikke var i tvivl om, at Itachi ville være i stand til at stoppe kabuto og fortryde Jutsu, da Itachi forseglede ham, det var fordi han var den link til Totsuka-klingen, da Itachi løslad (dræbt) sig selv ved at fortryde Jutsu, var der ikke noget link mere, hvilket frigør Nagato til efterlivet med Jiraiya igen.