Anonim

Decendents 2 - Hvad hedder jeg (Zira)

Før mangaen sluttede, husker jeg, at jeg læste et eller andet sted, at en del af de ting, der skulle afsløres ved slutningen, var Scars navn, men jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde har fundet ud af det. Hvad hedder Scar, blev det nogensinde afsløret?

1
  • 11 Det er let, det er Jugenmusugenmegogonosedegakaisadasensugesugematsufuraimatsufuraimatsukurunatokorosuruntorayamagojiburagojibaibobaibonoshoringashoringgagurindaigurindainobumbokobinnobumbokonanojoukyuumenochousuke.

Hans navn blev aldrig afsløret.

Ifølge dette:

I den første anime døde Scar uden at hans navn nogensinde blev afsløret. Forfatteren planlagde imidlertid at afsløre Scars navn, før mangaen er færdig (i "ekstramateriale" i slutningen af ​​bind 15 erklærer Arakawa, at hun har et navn til Scar, men det er en hemmelighed). I kapitel 102, når Wrath spørger Scar, hvad hans navn er, svarer Scar, at han ikke har noget navn og opgav det for længe siden. Fra kapitel 108 har Scar officielt intet navn, idet han siger, at han efter at have døde to gange ikke længere eksisterer. Det vides ikke, om hans navn nogensinde vil blive afsløret.

4
  • Som en vittighed i det ikke-kanoniske 4-Koma-teater anføres det, at Scars rigtige navn er Jugemu-jugemu Gok nosurikire Kaijarisuigyo-no Suigy matsu Unraimatsu F raimatsu K nerutokoroni-sumutokoro Yaburak jino -burak ji Paipopaipo-paiponosh ringan Sh ringanno-g rindai G rindaino-ponpokop no-ponpokon no Ch ky meino-ch suke, afledt af Japansk folkeeventyr "Jugemu." Vittigheden siger også, at King Bradley, en anden karakter, hvis rigtige navn er ukendt, har samme navn.
  • @Dimitrimx Jeg forstår det ikke helt, men nogle dele betyder som "uden et sted at bo" eller sådan ser det ud. Hvad ville oversættelsen være for det?
  • 1 @Prix (jeg er ikke japansk, så dette er en grov oversættelse) lever længe, ​​lever længe og trives. kan stor rigdom vente på dig, når du går, selv i forskellige lande og under forskellige himmelstræk. som den længe levede konge shuringan. og hans kære furindai. og deres børn ponpokopi og ponpokona. lever et langt og velsignet liv.
  • 4 @Dimitrimx Ikke helt: en.wikipedia.org/wiki/Jugemu