Anonim

Sådan udskiftes 4WD Transfer Case Shift Motor 02-09 Chevy Trailblazer

Ifølge en My Hero Academia wikia

han er også i stand til at bruge det til at "genoplive" mennesker, som han har gjort over for Rappa flere gange

og

Sir Nighteye antager, at Chisaki's Quirk er ansvarlig for helbredelsen af ​​Team Reservoir Dogs

Også

Overhalings tegn i hans navn er sammensat af " " (chi, lit. "styre, regulere, administrere"), " " (saki, lit. "odde, kappe, spytte") og " "(kai, lit." drejer sig, Vend tilbage, buet "

Hvis han kan genoplive og måske helbrede mennesker, er det ikke at reve den sværeste / ekstreme "tilbagespoling" af en persons tilstand? Kunne ikke eftersyn bruges på samme måde som Eris tilbagespoling?

Ifølge beskrivelsen af ​​overhalingsevne giver det brugeren mulighed for at adskille og samle noget, hvilket gør det lidt lig alkymi fra Fullmetal Alchemist. Dette fører mig til spekulationer, at mens Kai Chisaki adskiller noget eller nogen, lærer han hvordan denne genstand eller person er struktureret og dermed er i stand til at rekonstruere den eller dem til den tidligere form. Dette bakkes delvist op af det faktum, at de fleste mennesker, der blev "genoplivet" af Kai Chisaki, også blev dræbt af hans evne.

Beskrivelsen af ​​Ari's evner er ret vag, men det ser ud til, at hun bare kan "spole tilbage" personen til den tidligere tilstand (det er stadig ikke klart, hvilke "parametre" hos personen hun kan "spole tilbage"), selv om hun ikke er klar over, hvad denne tilstand var. En anden forskel er, at alt efter situationen hvornår

Midoriya brugte 100% fuld kappe i temmelig længere tid,

Eri er i stand til at "rette" personen i deres nuværende "tilstand" og straks vende tilbage til ændringer i deres krop, i modsætning til overhaling, hvilket er enestående handling.

De fleste begrænsninger for quirks forklares aldrig af forfatteren, men under hensyntagen til, at Kai Chisaki aldrig brugte sin quirk til at opnå det samme resultat som Eri er i stand til at gøre, vil jeg sige, at han ikke kan "simulere" det.

Quirks er noget relateret til DNA og blod. Quirks er også som en muskel i menneskekroppen; Overbrug af dem kan være anstrengende, Quirk kan trænes i at blive mere effektive, ligesom en muskel, og sidst, men ikke mindst, har de grænser, og gæt hvad der også har grænser? Jeg giver dig et tip: EN GUDDAMNMUSKEL.

Men det handler også om, hvad de pågældende Quirk-effekter har. Helt ærligt kan selv en tilfældig Quirk være relateret til alt i menneskekroppen. Kai, med overhaling, har vist sig at gøre lige blod op til faste, ikke-organiske kugler, der kan fjerne Quirks. Dette betyder, at han bogstaveligt talt kunne skabe kugler med forskellige effekter, der er relateret til quirkets evne. Og det er allerede blevet sagt, at selve sagen har fuld kontrol over sagen, når den samles igen, hvad enten det er organisk eller ikke-organisk. Og dette er måske også måske ikke sandt, jeg er ikke sikker, men Kai kunne smelte sig sammen med mennesker ved at bruge Overhaling til at adskille sig selv og derefter samle personens krop igen og give ham kontrol over deres Quirk (er).

Hvis Kai kunne gøre alt dette, så er jeg sikker på, at han ville være i stand til at fjerne nogens Quirk ved at adskille og samle dem til, hvor Quirk slet ikke engang eksisterede i menneskekroppen eller endda i deres DNA. Faktisk kan du sandsynligvis gøre nogen yngre med denne Quirk eller forstærke eller mindske kraften i en Quirk. Dybest set kan Quirk adskille noget og samle stof i enhver form eller form, hvilket bare er OP som helvede.

1
  • Hej, @Demonetization, kan du venligst citere dine kilder til dit svar? Du kan tilføje links eller et billede for at bevise dit punkt mere konkret.