Anonim

Dræber sommerfugle meme

Inosuke af Kimetsu no Yaiba har et karakteristisk girly ansigt, som han bærer en vildsvin maske for at skjule sit ansigt og undgå forlegenhed. Mit spørgsmål er: "hvorfor har han i første omgang et smukt ansigt?" Han har en klar mandlig stemme og en mandlig krop, så hvorfor har han en piges ansigt?

2
  • Hvorfor ikke? Der er sådan drenge i det virkelige liv her i Japan og overalt. Det modsatte gælder også - piger med drengeagtige ansigter.
  • Inosuke er ikke den første eller den sidste anime-karakter, du møder med et feminint ansigt på trods af at være biologisk mandlig.

Der er ingen forklaring i manga om, at hans ansigt er flot. Vi så hans mor, og hendes ansigt er smukt, men vi ser aldrig hans far. I anime og manga kan du se mange smukke ansigtskarakterer. Grundlæggende mangaka ønskede at lave en interessant karakter, det er alt sammen. Efter et stykke tid bliver du vant til hans ansigt, og det ser mindre flot ud. Jeg begyndte at bemærke igen, at hans ansigt så flot ud, efter at jeg så dit indlæg.