Anonim

Dragon Ball Super Gokus NY Evne Fællesskabsreaktioner! Kaioken, NY God Form & More

Så siden kampen med Zamasu Dragon Ball Super manga introducerede konceptet med mestret super saiyanblåt, hvilket det ville være en stærkere version af super saiyanblåt, antager jeg, at ligesom super saiyan fuld kraft er en stærkere version af super saiyan. Nu har de brugt igen i det sidste mangakapitel,

hvilket gør Vegita i stand til at lande et slag på Beerus, når han bruger det, og få Beerus til at sige kan være, at han kunne være en ødelæggelsesgud i et andet univers, men ikke i dette.

Så eksisterer dette koncept af den mestrerede super saiyanblå i anime? Folk argumenterede før, end super saiyan-gudstransformation "efter eget ønske" fra Goku kun eksisterede i mangaen, men nu har vi set super saiyan-gudstransformation vises igen i Dragon Ball Super-anime-episode 104 Betyder dette, at mestret Super Saiyan Blue også vil eksistere i anime?

Jeg tror, ​​anime ikke vil have en bogstavelig "Mastered SSJB" transformation. Jeg synes det er rimeligt at antage, at både Goku og Vegeta har mestret det i et omfang, hvor det kan betragtes som Mastered SSJB. Vi ser dem være at bruge transformationen effektivt uden meget tab af udholdenhed. SSJB-transformationen handler også primært om ki-kontrol, og vi ser goku effektivt udnytte dette, mens vi endda bekæmper en så svag som Krillin. I kraftens turnering ser vi, at goku er i stand til at bruge Kaioken + SSJB meget lettere, uden at det nu har nogen indflydelse på hans krop sammenlignet med Universe 6 vs 7 turneringsbuen. Så jeg synes det er rimeligt at antage, at i det mindste goku har mestret det. Hvis Goku skulle nå UI-staten, ville han naturligvis kræve perfekt ki-kontrol, og han ville have været nødt til at bruge SSJB i fuldt omfang for at overleve åndebomben.

Jeg tror, ​​at super saiyan blue mastered vil komme op, hvis goku gør som han gjorde med ssj. Hvis dette er muligt, kan goku lære superblåt at gohan eller vegeta kunne lære det til fremtidige kufferter