Anonim

Dyr i spejle Sjove reaktioner

https://onepunchman.fandom.com/wiki/Armored_Gorilla

Vi husker alle denne gorilla i sæson 1, som virker virkelig svag og tabt mod Genos.


I sæson 2 ser vi ham slå Marshall Gorilla i et slag.


Det lød meget underligt for mig. De foregående episoder viste monstrene fra Orochi meget stærke og har brug for S-klasse helte for at slå dem.

Marshall Gorilla er af samme slags som Supersado-pige. Men Fubuki havde brug for Tatsumaki-hjælp til at slå hende.


Han blev efterfulgt af Zombieman, en S-klasse helt, der var bekymret for Marshall Gorilla, så det betyder, at han er lige så stærk som en S-klasse helt ...

Så hvis denne Gorilla er så stærk, hvordan kan den svage pansrede Gorilla slå ham?

1
  • Årsag til negativ afstemning?

Pansrede Gorilla så meget svag ud, selvom han hævdede at være ekstrem stærk. Dette skyldes, at han hurtigt og let blev slået af Genos. Også Genos ser svag ud i forhold til det andet menneske der ... Saitama.

Genos blev dog kort efter en S-klassehelt og fortjener tydeligvis denne placering baseret på hans kvalifikationsniveau. Så Genos er S-klasseniveau. Genos og Saitama er absurd stærke og er latterlige standarder at sammenligne med.

Du hævder, at Marshall Gorilla havde brug for nogen på niveau med en S-klassehelt for at slå dem. Jeg vil hævde, at de har brug for en A-klassehelt eller lignende for at slå dem, men det betyder ikke noget. Denne episode fastslår, at Marshall Gorilla skal være stærk nok til i det mindste at besejre de fleste A-klassehelte.

Hans lette nederlag viser bare, at pansret Gorilla faktisk var meget stærk ... han så kun svag ud på grund af, hvor utroligt stærke Genos og (i forlængelse) Saitama er.

Retrospektivt skal vi vide, at han var så stærk, da Genos nederlag for laboratoriet alene var nok til at skyde ham op til S-rang med det samme. Mens du måske vil tildele Saitama denne styrke, da Saitama slog Kabuto, var helteforeningen sandsynligvis ikke opmærksom på Kabuto, så han inkluderede ham ikke i deres beregninger.

1
  • Tak for dit svar, jeg tror, ​​du har ret, de er trods alt monstre på A-niveau. Jeg tager dit svar

Pansret Gorilla er stærkere end marskal Gorilla

Hvis vi alene vil basere os på trusselsniveau, Pansret Gorilla er dæmoniveau mens Marshall Gorilla er på Tiger-niveau

Men selvfølgelig kan vi ikke bare bruge trusselniveauet alene.


Så lad os se, hvordan kampen fortsætter mellem de to:

Marshall Gorilla bruger sin Banana Slash til Armored Gorilla, den samme teknik, som han brugte til at besejre A-rangens helt Heavy Kong. Angrebet sprang ikke engang pansret Gorilla, og kniven blev brudt, herfra kan vi helt se magtforskellen mellem de to, og vi kan sige, at den pansrede Gorilla er virkelig stærkere end Marshall Gorilla.


Zombieman er ikke bekymret for Marshall Gorilla, han følger ham af en anden grund:

Zombieman vil vide deres placering, det er derfor, han følger ham

2
  • Tak for svaret. Jeg accepterer dit argument fra Monster Level. Men det er jeg ikke enig i. Som jeg forklarede, er Marshall Gorilla den samme slags end Supersado-pige. Og for at slå Supersado havde de brug for Tatsumaki (S-klasse helt). Men pansret Gorilla er svag, som vi så på sæson 1, afsnit 2, slog Genos (som var svag på dette tidspunkt sammenlignet med nu) ham let. Så disse titler betyder intet. Og jeg kan huske på Anime, at jeg så Zombieman med et panikansigt
  • 2 Denne kategorisering efter helteforeningen er sandsynligvis lige så forkert som når de siger, at King er en helt klasse S

Det handler om match ups. Intet at gøre med magt. Selvom magt kan gøre en enorm forskel, hvis de er så stærke som tatsumaki. Men du skal indse, at fubuki og hendes bande ikke engang matcher de fleste helte på A-niveauer. Fubuki, selvom det at være B-klasse, kunne betragtes som A, da hun er top 1 og kunne klare sig godt. Genos er også en ret stærk karakter, men hans hovedrolle er at få saitama til at se stærkere ud ved at få ham til at tabe for de fjender, som saitama kunne slå. Han fik ikke S ved bare at være en taktiker. Hans fysiske niveauer er uden for hitlisterne. Kan du huske dybhavskongen? Han tog 2 S-klassehelte ud og gjorde sonisk tilbagetog, men han er kun en dæmon-trussel. Samme niveau med pansret gorilla. Men som sagt handler det også om match ups. Deep sea King er fysisk stærk og endnu stærkere og hurtigere i regnen. Nogle helte kunne være fordelagtige mod visse monstre. Ligesom VS Boros. Jeg er ret sikker på, at de fleste af S-klassens helte ikke holder op med ham, medmindre de slår sig sammen. Den eneste, jeg tror ville have en chance, ville være tatsumaki.