Anonim

Hvorfor er Senketsu den eneste Kamui, der kan tale? er et beslægtet, men lidt andet spørgsmål.

Senketsu er den eneste uniform, der kan tale, og tilsyneladende kan han kun tale med Ryuuko, fordi deres hjerner er forbundet på et eller andet niveau af Life Fibers. Han synes også at være den eneste uniform, der kan bevæge sig og tænke alene.

Men sent i serien, når Ragyo tvinger Ryuuko til at tage på sig Junketsu, ser det ud til, at Junketsu måske har en bevidsthed - det kan muligvis tænke, selvom det ikke kan tale eller bevæge sig. Det ser ud til at have en vilje; det modstår fjernelse af Ryuuko, og efter at hun river det af, er Satsuki kun i stand til at bære det, fordi det blev infunderet med noget af Ryuukos blod og Senketsus livsfibre, som ændrede sin "personlighed" på en eller anden måde. Det så også ud til, at Junketsu måske skabte nogle af visionerne i Ryuukos sind, mens hun bar det, som når hun så sig selv ved et bryllup. Men scenen var tvetydig; det kunne også have været Ragyo og Nui, der skabte disse visioner og fik Junketsu til at binde sig til Ryuuko.

Vi ser aldrig Junketsu tale eller bevæge sig, og det virker sikkert at antage, at det ikke kan. Men har Junketsu faktisk en bevidsthed, eller blev det bare lavet til at opføre sig sådan af Ragyo og Nui?

2
  • Jeg tror, ​​at dens bevidsthed ikke er så god at være på et følsomt niveau som Senketsu, fordi det ikke blev skabt med det formål i tankerne, og al livsfiberbeklædning har dyreinstinkter til at klamre sig til bærere til en vis grad, og det er det, vi ser.
  • @Hakase Det er en interessant idé, der ikke faldt mig op at Junketsu måske er bevidst, men mangler evnen til at tænke og bare har instinkt til at gribe fat i mennesker, som insekter eller skaldyr gør.