Anonim

Fling | Fuld film (HD)

Ligesom titlen spørger, hvor kan jeg finde søndag uden Gud lette romaner? Anime manglede nogle detaljer og plot, som jeg synes, det var nødvendigt, men jeg kan ikke finde de engelske oversættelser nogen steder. Hvis der ikke er en officiel, kan du give mig en fan oversat en eller noget i den retning?

Der er ingen licenseret engelsk oversættelse af Søndag uden Gud lette romaner. Det vil sandsynligvis aldrig være, da showet og lysromanerne i bedste fald er moderat populære i Japan.

Webstedspolitik er ikke at linke til fanoversættelser, så jeg vil bare blinke i den generelle retning af Google. (Men du finder ikke meget - fansen synes heller ikke at være interesseret nok til at oversætte romanerne.)

2
  • Ville du være i stand til at finde salg af ln og anime separat eller fortælle mig, hvor / hvordan jeg finder dem? Det ville blive meget værdsat!
  • @BradWhoville For anime, se her og klik igennem de forskellige ugentlige salgslister (alle solgte mængder <1000, hvilket næsten helt sikkert er under break-even). Jeg tror ikke, at de lette romaner nogensinde er kortlagt, så jeg har ikke salgstal - men det faktum, at de aldrig har kortlagt, siger noget.