Anonim

Fordi du aldrig kan have for mange hundevideoer | #CreateNewTraditions

I anime insisterede Vegeta på, at de eneste sajianer i live var ham, Nappa, Raditz, Goku og Goku's søn Gohan. Senere fandt vi ud af, at Vegetas bror Tarble levede (i tilfælde af at dette er en kanon, forresten, nævnte Vegeta aldrig ham før) og for nylig, at Broly og hans far Paragus også. Men i Dragon Ball Minus, som synes at være kanon

Fryser spørger en af ​​sine soldater, før han dræber alle sajianerne, hvor mange sajianer, der vender tilbage til Planet Vegeta, hans soldat svarer, de fleste af dem skal være tilbage om en måned eller deromkring, men det vil tage lidt længere tid for hver enkelt saiyan at komme tilbage, og Fryser siger, at han ikke kan vente så længe, ​​han vil gennemføre sin plan om en måneds tid.

Betyder dette, at der er flere andre saiyaner i live?

2
  • Vi taler kun om det vigtigste univers, som den forrige serie har ret (dvs. Dragonball Z)? for i andre universer (vist i Super) er der andre Seiyan som Caulifla og Kale
  • Tæller ikke de andre universer. I det oprindelige univers

Svar fundet på reddit. Jeg tager ikke æren af ​​at have skrevet dette. Jeg fandt lige ud af, at både spørgsmålet og svaret i dette link besvarer dette spørgsmål.

  • Argument

I hele DBZ er der en løbende gag af Vegeta der siger "Jeg er prinsen over alle Saiyans" på trods af at vi kun ser en håndfuld i serier og film (Goku, Bardock, Borgos, Broly, Fasha, King Vegeta, Nappa, Paragus, Raditz, Tarble , Tora, Turles, Vegeta, Bulla, Gohan, Goten, Pan, Trunks). Sammen med forestillingen om, at Saiyan-løbet er stort set uddødt bortset fra hovedpersonerne. Men dette er forkert og ikke sandsynligt i betragtning af, hvad Saiyans rolle var under Frieza.

Så Saiyan-Tuffle-krigen slutter i 730-alderen. På dette tidspunkt i deres historie er Saiyanerne bare brutale uden teknologi, før arkosianerne ankommer og handler teknologi til gengæld for dem, der erobrer planeter. Kort efter at have set, hvor gode Saiyans er til at kæmpe / dræbe, annekteres de under Frieza og hans Planet Trade Organization i en alder af 731 og bliver en del af hans militær. Og lad os antage, at det tager cirka et år for planeten at være fuldt udviklet som det ses i flashbacks og i filmen Bardock - Faderen til Goku. Så planeten er klar og kørende i 732-alderen.

Så Frieza får Saiyans til at udføre sit beskidte arbejde for at erobre planeter overalt i universet for sig selv eller til salg. Hans behov / krav / mangel er så stort, at sajianerne sender deres babyer til planeter med svage indbyggere for at erobre. Dette fortsætter, indtil Frieza ødelægger planeten i 737-alderen. Så i 5 år sender sajianerne deres unger til Friezas ender af universet. Nu er det eneste spørgsmål, hvor mange der sendes dagligt. I filmen Bardock- Faderen til Goku kan du se en lang gang, hvor rumbælterne er, hvor babyerne sendes ud. Fra scenen kan du se ~ 14 bælg fra de to sider, og vi kan med sikkerhed antage, at gangen har mere. Og i filmen Broly- The Legendary Super Saiyan får du et bedre kig på børnehaven, og du ser ~ 8 senge med babyer, og igen kan vi antage, at der er flere.

Så Saiyans havde ingen problemer med at sende deres babyer til disse planeter, fordi alle babyer, der var anstændigt stærke, ville blive på planeten for at blive opdraget som eliter. De svage sendes væk uden undtagelse, f.eks. Tarble blev sendt væk for at være for svag på trods af at den var fra kongeligt blod. I afsnit 124 "Z Warriors Prepare" siger Kong Vegeta til Vegeta "De svageste af vores folk sendes til planeter langt væk, hvor de ikke står over for nogen trussel fra vores fjender" mens de står foran et vindue, der peger ud på rumafstandene (bærer babyer) forlader planeten. I scenen kan du se ~ 60 rumfødder forlader. Og lad os antage, at dette sker mindst en gang om ugen, og at Planet Vegetas år ligner Jorden, da hele serien henviser til tid på samme måde som Jorden gør.

Så i betragtning af alt dette har du:

60 Saiyanere udsendes ugentligt hvert år over 5 år

60x52x5 = 15600 Saiyans i universet

Og hvad sker der efter Frieza ødelægger Planet Vegeta? Han lyver om, hvad der skete for at dække hans spor, der fortæller folk, at en komet ødelagde planeten. Han gider ikke jage og dræbe de resterende Saiyans, fordi han dræbte de stærkeste af dem på planeten med undtagelse af Vegeta, Nappa og Raditz. De svageste er ingen trussel mod ham og spredt over universet (undtagen Goku). Og alle accepterer stort set dette, selv Raditz er under det indtryk, at sådan skete tingene i den anden episode "3 år siden blev vores planet ødelagt af meteoritter". Og af Saiyans, der blev sendt, var nogle kvinder, da alle Saiyans elsker at kæmpe, og kvinder også hjalp med at erobre planeter (Fasha, en kvindelig Saiyan, var på Bardocks hold). Saiyan-løbet er levende og godt, bare adskilt af en afstand.

  • Mening

Jeg tror, ​​der er bestemt flere Saiyans rundt, men jeg forestillede mig, at efter Frieza ødelagde planeten, blev hold sendt til at finde rester af løbet. Som da de besejrede Bardocks gruppe, men i stedet ledte efter mistede Saiyan-børn. Nogle blev fundet, andre var ikke (som Goku).

Der er bestemt flere derude, men de fleste er sandsynligvis for fjerne til at komme på tværs. Det lader tingene være åbne for flere Saiyan-møder.

Jeg vil også tro, at der er mange hybrider derude. Jeg har en fornemmelse af, at saiyans ikke tog moralsk højt om voldtægt.

4
  • Dette er en komplet kopi fra det Reddit-indlæg, du linker til. Du vil måske ændre dette, så det mere er et resumé af denne teori, især hvis du ikke var den oprindelige forfatter.
  • @Chrygore det er faktisk en fuld kopi og indsæt, svaret er ikke på SÅ, så jeg sætter det, da det er interessant at være her, der er absolut intet galt med det.
  • Jeg er uenig. Dette svar lyder som om dette er din egen teori, og det faktum, at du lægger kilden i et lille link i bunden, optræder i bedste fald uhåndterlig og i værste fald plagiering. I det mindste vil jeg anbefale at indsætte svaret i et blok citat og mere eksplicit at linke din kilde, måske i starten af ​​dit svar.
  • 2 Undskyld, men Stack Exchange har en retningslinje til henvisning til materialer skrevet af andre, og det sidste afsnit siger: "Gør ikke kopiere den komplette tekst fra eksterne kilder Brug i stedet deres ord og ideer til at støtte dine egne. Giv altid forfatteren og webstedet, hvor du fandt teksten, ordentlig kredit, inklusive et direkte link til den.'