Anonim

TOPP 20 STÆRKSTE NARUTO-KARAKTERER - AnimeScale

Den væsentligste grund til, at Hamura og hans familie gik til månen, var at holde øje med de ti halers ydre krop. Så hvordan kunne Madara stjæle Ten-halernes ydre krop så let? Det virker som en pludspræk, fordi Otsutsuki ville have beskyttet det, ikke?

1
  • Jeg tror, ​​at Hamura allerede var død langt forbi den tid, da Madara indkaldte Juubi

Det er rigtigt, at Homura Otsusuki gik over til månen for at holde øje med Juubis skaller (Ten-Tails 'Gedo Body), men så døde han helt sikkert omkring samme tid som hans ældre bror gjorde, og det var længe før Madaras tid.

I The Last: Naruto the Movie, Toneri Otsutsuki talte om dette, da han fortalte historien om klanen til Hinata.

Tilsyneladende døde Otsutsuki-klanen, der fulgte Homura til månen, og Toneri Otsutsuki blev det sidste overlevende medlem af Otsutsuki-grenfamilien, hvilket faktisk forklarer meget.

På det tidspunkt, hvor Madara nåede Rinnegan og besluttede at indkalde Juubi's Husk, var flertallet af Otsutsuki-klanen på månen sammen med Hamura Otsutsuki død. Så det blev ikke bevogtet på det tidspunkt, og Madara kunne let bare tilkalde det.

2
  • Hvordan er du sikker på, at tidslinjen er den samme som i løbet af den tid?
  • fordi vi ved, at toneri Otutsukis far døde og efterlod ham som den enlige overlevende i Naruto, den sidste film, og at tidslinjen sandsynligvis ville passe omkring et par år før den 4. store Ninja-krig. Eller sandsynligvis omkring den tidslinje tror jeg