Anonim

Orenchi no Furo Jijou CRACK 1

Hvad jeg mener med dette er ikke aliaset, de bruger, når de laver H-Games. Hvad jeg mener er, om de bruger et scenenavn, når de laver anime-værker.

Det hele startede med et lille spørgsmål, jeg havde i tankerne, "Er Hanazawa Kana virkelig Hanazawa Kana?" Normalt bruger mennesker i underholdningsindustrien et scenenavn for at undgå at blande deres personlige liv og deres offentlige liv. Et eksempel på dette er skuespilleren Hiro Mizushima, der ikke rigtig er Hiro Mizushima ved fødslen. Hans fødselsnavn er Saito Tomohiro. Gælder det samme med seiyuu-erhvervet?

Jeg bemærkede også, at Mizuki Nanas fødselsnavn er Kondo Nana. Men er hun bare et sjældent tilfælde, eller er de fleste seiyuu sådan (dvs. ved hjælp af et scenenavn)?

2
  • Dette er faktisk et ret interessant spørgsmål, det eneste jeg faktisk kender fra toppen af ​​mit hoved (Yiu Itsuko) bruger bare sit fornavn, når hun gør Seiyuu-arbejde. Jeg er dog nysgerrig efter at se, hvilke svar der dukker op
  • Jeg læste et sted (troede, det var Wikipedia, men det er ikke der længere), at Hanazawa Kana går under sit rigtige navn. Men andre seiyuu (fx Horie Yui) går efter scenenavne. Det ser ud til, at det varierer.

Jeg slog op hver af de anførte "store" og "populære" mandlige og kvindelige seiyuu hos Hitoshi Doi's Seiyuu (stemmeaktør) Database (Dois database har indsamlet seiyuu information siden 1994 og ramte 50.000 poster i 2001).

Selv om dette ikke er en repræsentativ stikprøve af alle seiyuu, ud af disse 20 personer, der er anerkendt som "store" og "populære" af Doi, bruger 4 (eller muligvis 3) et scenenavn (hvis 4, der udgør 20%):

  • (Mizuki Nana), som du nævnte, født som (Kondo Nana)
  • [ (Yamaguchi Kappei), født som (Yamaguchi Mitsuo)
  • (Yuuki Hiro), født som (Tsuyusaki Teruhisa), debuterede i 1988 under navnet (Yuuki Hiro = samme udtale men anderledes kanji for efternavnet), ændrede sit efternavn til i juni 2007.
  • (Horie Yui), født som Horie Yoshiko ifølge Hitoshi Doi, men han kender ikke hendes originale kanji den japanske Wikipedia-side nævner heller ikke navneændring

Baseret på denne lille prøve, 1) seiyuu kan vælge scenenavne og ændre scenenavne efter debut, men flertallet går efter deres rigtige navn, og 2) dem, der vedtager et scenenavn, kan sandsynligvis tilpasse deres rigtige navn (ændre kun efternavnet eller fornavnet, men ikke begge).

For at kontrollere, om der er flere individuelle tilfælde, skal du se den japanske Wikipedia-side for hver seiyuu angiver det rigtige navn under (honmyou = rigtigt navn) i profilfeltet til højre, hvis personen har et andet rigtigt navn.

(Hanazawa Kana) er hendes rigtige navn.