Anonim

Top 10 skuespillere, der nægtede at kysse

Jeg forstår, at Nezuko bliver stærkere ved bare at sove, men hele tiden træner Tanjiro for at mestre hans vejrtrækning sammen med Zenitsu og Inosuke, hun sover bare. Ville det ikke have været mere fornuftigt at træne hende også til at trække vejret, og hun kunne sove under rejse og dagtimerne og træne vejrtrækningstræning om natten? Eller er dette ikke gjort på grund af bare plot, ikke begrænsninger? Er dæmoner overhovedet i stand til at lære vejrtrækningsteknikker?

Nezuko sover ikke, fordi hun ikke har andet at gøre, men fordi hun på en sådan måde genopretter sin styrke i stedet for at spise kød. Hun sov igennem Tanjiros træningsår, mens han (sandsynligvis ikke vist rigtigt) forsøgte at vække hende op.

Fra dræbernes synspunkt har de højst sandsynligt ingen idé om, hvordan man træner dæmoner, fordi de har en anden fysiologi. (Øvre måne Man ser ud til at have mestret månens ånde, før de blev dæmon.) Søjler synes måske stadig, at det ikke er sikkert.

Jeg ved ikke, hvorfor Nezuko ikke trænede sig i at bruge vejrtrækningsteknikker eller på grund af sit bambustykke i munden (Bare for sjov!). Men ja, dæmoner kan lære vejrtrækningsteknikker.

Ligesom Upper Moon One "Kokushibo". Han kan bruge Breath of the Moon. Link: https://kimetsu-no-yaiba.fandom.com/wiki/Kokushibo

Efter min mening kan dæmoner ikke træne og blive stærkere som mennesker gør. Tanjiro har brug for at træne for at blive stærkere; det gør hun ikke. Også når hun sover, er det ikke en normal "lad os sove om natten" slags søvn, men mere af en "jeg går i lang koma" slags søvn. Hun kan ikke træne om dagen og sove om natten; sådan fungerer hendes helbredelsesproces ikke.

Det vides endnu ikke i anime, om dæmoner kan udvikle vejrtrækningsteknikker. Men det ser ud til, at det ikke kan udvikle vejrtrækningsteknikker, fordi dæmoner ikke har det som mennesker gør. Tanjiro som hovedperson i serien fortsætter med at træne og forbedre sin vejrtrækningsteknik for at redde og bringe Nezuko tilbage til sin gamle form. På den anden side, Nezuko, der er en hybrid type (ikke fuldstændig menneskelig eller en dæmon), kommer sig fra skader ved at sove, og den samme teknik gælder, når hun sover. For at beskytte sin søster bliver han stadig stærkere for at bringe nezuko tilbage til sit gamle selv.