Anonim

Finn mister armen

Vi ved alle, at Itachi havde venstre øje med Shisui som havde Kotoamatsukami. Dette blev plantet som øjet på en af ​​kragerne i Itachi og kragen blev plantet inde i Naruto for at imødegå Sasukes Mangeky hvis nogen sinde vendte han sig mod landsbyen.

Mit spørgsmål er, hvornår plantede Itachi sin krage inde i Naruto, og hvordan gjorde han det ?! Injicerede han det i Naruto eller plantede det med Genjutsu eller noget lignende?

Itachi opbevarer kragen inde i Naruto i kapitel 403 under Itachi-forfølgelsesbuen.
Itachi brugte en skyggeklon til at tale med Naruto, som ikke var villig til at lytte. Som sådan blev Itachi tvunget til at bruge en Genjutsu for at få ham til at lytte.

Han bruger en Genjutsu som en distraktion:

Og så lagres kragen (fysisk, tror jeg) inde i Naruto:

Dette bekræftes af denne Naruto Wiki-side.

3
  • 3 Faktisk går du ikke glip af noget, hvis du først læser mangaen. :)
  • Ja, det er let at gå glip af en mindre detalje eller to, når man ser anime.
  • Denne scene var ikke så let at gå glip af, den blev altid i min hukommelse, indtil den blev forklaret senere.

Itachi gav Shisui øje for Naruto under Itachi-forfølgelsesbuen. Dette øje blev fyldt i form af en krage, da Naruto var under Itachis genjutsu.

Se billedet nedenfor fra kapitel 403, når Naruto sidder i sit værelse og har et tilbageblik på sit møde med Itachi.

Baggrund Otte Konoha shinobi gik på mission for at finde, og om muligt erobre, Itachi, da de håbede, at det ville give nogle spor til Sasukes opholdssted. Samtidig begyndte Sasuke med sit team Taka at flytte til Itachis skjulested, fordi han ønskede at dræbe Itachi. Itachi vidste, at hans ende var nær, og det var en del af hans plan om at dø i Sasukes hænder.

Før han døde, ville han tale med Naruto, formodentlig fordi han stadig var bekymret for, hvad Sasuke ville gøre efter hans død. Han sendte en skygge klon for at tale med Naruto. Denne klon stødte på en af ​​de tusindvis af skyggekloner, som Naruto tidligere oprettede for at søge efter Sasuke.

Naruto var vred på at se Itachi og ikke villig til at lytte til noget, som Itachi havde at sige, så Itachi blev tvunget til at kaste en genjutsu for at få ham til at lytte. Efter at have hørt Narutos vilje til at redde Sasuke for enhver pris besluttede Itachi at give ham Shisui's øje, hvilket ville hjælpe ham, hvis han skulle tage Sasuke tilbage med magt.

3
  • Hvorfor tror du, at han ikke bemærkede det? Han bemærkede det.
  • Jeg skrev svaret først! Jeg søgte bare efter billedet.
  • Intet problem. Bare have det sjovt. :)