Anonim

SOS Bros React - Onimonogatari Episode 4 - The Last Stutter

I begyndelsen af ​​Tsubasa Cat i Bakemonogatari fortæller Mayoi Araragi, at hun så Shinobu ved Mister Donut. Araragi ser dog ikke ud til at være så bekymret, da Shinobu ikke kan være for langt væk fra ham.

Når Black Hanekawa er ved at dræbe Araragi, kalder han Shinobu for at få hjælp, hvor hun kommer frem fra hans skygge og angriber Black Hanekawa. I slutningen af ​​den sidste episode, når Araragi kører på cyklen med Senj gahara, bemærker han, at Shinobu nu lever i sin skygge.

Mellem da Mayoi fortalte Araragi, hvor hun så Shinobu, og da Shinobu angreb Black Hanekawa, så Araragi ikke Shinobu eller endda stødte på hende. Jeg undrer mig: Hvornår begyndte hun at leve i hans skygge? Fra den måde tingene spillede ud, må hun have boet der hele tiden, mens han ledte efter hende.

1
  • Jeg tror, ​​at det at vide dette vil også svare anime.stackexchange.com/q/19338/7579, da vi kunne afgøre, hvorfor Shinobu ikke var i sin skygge i Mayoi's fravær.

Araragi tjekkede ud i Mister Donut-butikken, Mayoi talte om, omkring fem minutter ind i Tsubasa Cat Part 4.

Han fandt hende ikke, men det virker som den mest sandsynlige tid for hende at snige sig ind i hans skygge uden at han vidste det.

I tilfælde af den alternative tidslinje vidste Araragi ikke om den herre Donut, gik ikke derhen og fik Shinobu ikke i sin skygge.

0