Anonim

EVOLVE SHAMANE ER TILBAGE & SJOV !!

Jeg er lige færdig med anime-versionen af ​​The Irregular at Magic High School, og jeg vil meget gerne læse lysromanen. Jeg har forsøgt at finde en lovlig måde at gøre det på, men til ingen nytte.

Jeg har forsøgt at søge efter bøgerne i Amazon, men at skrive "Irregular at Magic High School" i søgefeltet gav ikke rigtig meget (det viser kun bind 1 og bind 2 i den lette roman-serie, men jeg tror, ​​det har indtil Bind 17 nu). En simpel Google-søgning resulterede kun i (antager jeg) uofficiel (eller ulovlig) oversættelse af den originale japanske lette roman-serie, f.eks. dens Wikia-side.

Jeg har også svært ved at finde opdateringer af oversatte materialer til lysromanen, dvs. som i hvilke bind der er blevet oversat og hvilke ikke. MAL er den eneste kilde, som jeg fandt nyttig til anime-relaterede ting, men den har ikke meget information om lette romaner.

For alle mestere af anime derude, er der et officielt websted, der giver nybegynder som mig mulighed for at kontrollere de officielle engelske oversættelsesopdateringer af japanske lette romaner (især romanen i dette spørgsmål)? Eller er der et websted derude, der kan henvise mig til det rigtige sted at købe bogen? Tak!

Yen Press har licensen til lette romaner. Fra dette øjeblik er der nøjagtigt oversatte bind, men bind 1 er planlagt til april, og bind 2 er planlagt til august. Jeg råder dig til at tjekke deres nye udgivelsesside for fremtidige opdateringer om, hvornår de frigiver yderligere diskenheder.

Der er ikke rigtig et "officielt" sted for denne slags ting generelt, så vidt jeg ved. Dit bedste valg er sandsynligvis at identificere licensgiveren for hvilken serie du er interesseret i (tjek ANN eller bare Google) og derefter se på licensgiverens websted.

(Ja, dette ligger betydeligt bag Japan, som faktisk er i bind 19 fra marts 2016. Dette er perfekt typisk for engelsksprogede lette romanoversættelser. Sammenlignet med manga er der relativt lav efterspørgsel efter lette romaner, og de er relativt mere arbejdskrævende at oversætte, så ærligt talt er du heldig, hvis du endda kan få en licensgiver til at oversætte en hel serie i stedet for at stoppe halvvejs igennem.)

1
  • Alle de links, du har givet her, er meget nyttige. Det er en skam, at de engelske oversættelser kommer så langsomt. Jeg bliver muligvis nødt til at ty til andre måder for at slukke min sult efter historien. Tak!