Anonim

GEOGUESSR # 3 med Vikkstar & Tobi (GeoGuessr Challenge)

Mens jeg kæmpede med Tobi, har jeg set ninjaer blive teleporteret til et sted, som er lidt af et mørkt rum med gulv bestående af blokke.

Er det et rigtigt sted som en hule et eller andet sted langt? Eller er det Tobis underbevidsthed?

Begrundelse er påkrævet, når man overvejer en kampscene mellem Tobi og Kakashi-Naruto.

Når Kakashi teleporteres til dette sted, modarbejder Kakashi mod Kamui, der får Tobi til at bløde (hosteblod). Og Kakashi formår at vende tilbage til kampfeltet.

Det forklares mere detaljeret i mangaen. Anime-seere ville ikke vide nøjagtigt, hvad Tobis magt er.

Denne placering er en alternativ dimension, unik for ham.

Da Tobi har det samme øje som Kakashi, deles deres dimension faktisk. Tobi kan frit indsætte og udtrække objekter til / fra sin dimension. Kakashi kan tilsyneladende indsætte ting på afstand og trække dem direkte ud af øjet.

Kakshis kontraangreb skete, fordi Tobi brugte sin Kamui til at teleportere en del af ham (der skulle blive ramt i den 'rigtige' verden) til den alternative dimension. Kakshi ventede i den alternative dimension og ramte ham derfra (i maven og fik ham til at sprøjte blod). Kakshi vendte senere tilbage til den virkelige verden med sin egen Kamui.

2
  • 1 Tobi has the same eye as Kakashi, their dimension is shared. det forklarer om Kakashis kontraangreb .. accepteret
  • 2 tillykke med 2k: P

Det er en anden dimension. Med sin Mangekyo kan han teleportere objekter til en anden dimension.

Kakashi gjorde dette med Deidara's arm og hans eksplosion, men frigav det et andet sted på grund af chakra-brug. Tobi ser ud til at have evnen til at holde genstande i andre dimensioner, så længe han vil.

5
  • så det er et rigtigt sted?
  • @Sai: Ja, det er rigtigt.
  • 3 Det er faktisk unøjagtigt. Itachi's er en anden teknik, der finder sted i offerets sind. Det er ikke en rigtig placering i modsætning til Tobi's.
  • 1 @MadaraUchiha: Ja, Itachi's er en genjutsu og Tobi's ikke. Ret?
  • 2 @JNat: Korrekt, Tobi's er en rumtid ninjutsu, en ninjutsu, der bøjer rum-tid-kontinuumet. Itachis er dog en genjutsu, det manipulerer chakra i modstandernes hjerne, der får ham til at hallucinere.