Anonim

PS [PSY] - Lige nu

I den første episode så Sakakibara Misaki i kælderen på hospitalet. Jeg har set de første 9 episoder, og jeg forstod stadig ikke, hvorfor hun var der, og hvad hun lavede.

Mei "besøgte" sin tvillingsøster Misaki Fujioka

Hun dør i afsnit 1 fra 9. klasse klasse 3-3 forbandelse, idet hun er "aprilens død", den første der døde på grund af forbandelsen. Mei afleverede en gave på Yomiyama Hospitalets likhus, en dukke, Mei henviste til hende som "hendes anden halvdel" under hendes første møde med Kouichi og senere som sin tvillingsøster.

Kilde: Misaki Fujioka - Plot - En anden

I anime / æg døde Fujioka af leukæmi (blussede op i OVA), men regnes stadig som en af ​​dødsfaldene forårsaget af katastrofen. i romanen fik hun en kindetransplantation, og Mei skulle give hende en dool, men døde før hun kunne

I den originale roman var dukken, som Mei bringer til lighuset, en gave til Misaki efter hendes nyretransplantation. Den nyre, som Misaki modtog, var ikke Mei (på grund af mindreårige, der ikke fik lov til at donere). Misaki fortalte Mei, hvilken dukke hun ønskede, men døde, før Mei kunne bringe den til hospitalet.

Fujioka nævnes også tæt på slutningen af ​​serien, når Takako mener, at Mei er "Ekstra", fordi hun husker at gå i skole med en Misaki, men forveksler Fujioka med Mei og husker, at Fujioka (tænker, at hun er Mei) ikke havde forskellige farvede øjne. (et af Meys øjne er et prostetisk dukkeøje)