Anonim

Konohamaru Sarutobis brutale dødskamp!

Når Sasuke kæmper mod Danzo, på kapitel 477 side 9, bruger han indkaldelsesteknik, og en høge vises.
Hvordan og hvornår underskrev han en kontrakt med høge, og tak til hvem fik han den?

2
  • Relateret: anime.stackexchange.com/questions/756/…
  • godt spørgsmål, +1

For at symbolisere hans opstigning fra slanger (dvs. Orochimarus magt) ændrede han holdets navn fra Hebi (slange) til Taka (høg). Det afsløres, at hans dyreorienterede teknikker også har ændret sig fra slanger til høge, som det fremgår af ham, der kaldte en høge, som han brugte til at flyve rundt på under sin kamp med Danz , unddrage sig sine angreb og i anime udføre koordinerede angreb med Sasuke . Det vides i øjeblikket ikke, hvornår han lavede en kontrakt med dem.

Dette kan findes her under "Indkaldelsesteknik"

1
  • Jeg er bare nysgerrig, døde hans slangestilling ikke efter kampen med Deidara, hvilket gjorde det muligt for ham at lave en ny kontrakt?

Sasuke mest sandsynligt vendte kaldte sig selv. Hver shinobi har et underskriftsdyr, i Jirayias-tilfælde brugte han simpelthen den indkaldende jutsu uden kontrakt og endte med padderne.

Kakashi gjorde sandsynligvis det samme og fandt sine ninkenhunde, han er halv Inuzuka, så han var sandsynligvis bundet af blod til sin ninken.

Så i sidste ende lærte Orochimaru SASUKE slangen indkalde, men det var ikke Sasukes naturlig indkaldelse. Narutos naturlige indkaldelse er sandsynligvis heller ikke padder, men han brugte aldrig den omvendte indkaldelse, så han vil sandsynligvis aldrig finde ud af det. Sasuke vendte sandsynligvis om og kaldte sig selv og fandt det sted, hvor høge boede, og underskrev en kontrakt med den hawk der var der, der kunne tale med sasuke. Når han tillader ham at indkalde Garuda, kan han ikke tale, så jeg kan forestille mig, at en anden høg gav ham kontrakten til indkaldelsen.

1
  • 1 Der er kun en enkelt begivenhed, hvor nogen omvendt tilkaldes, før man har kontrakt med et dyr, så jeg antager ikke, at alle har en "fødselskontrakt" med dyret. Naruto blev omvendt indkaldt af Gamakichi til Mount My boku. Omvendt indkaldelse er den samme jutsu, undtagen brugt af kontraktens dyr, ikke personen.