Anonim

Mareridtet før jul - Jack's Lament (polsk s & t)

I den anden episode, omkring 3. minut (1. oktober), låner Airi Hasekura Yui Furukawa en ekstra uniform, hun havde i skolen. Airis butterfly er orange, og jeg synes, at bowies 'farver har noget at gøre med enten elevernes år eller deres klasse. Hvis det var tilfældet, ville det være rimeligt at antage, at reserve Airi havde en orange butterfly. Imidlertid viser det første billede, vi ser af Yui, hende med et grønt slips:

Det ville have været fint, hvis butterflyet i det næste øjeblik ikke ændrede sin farve fra grøn til orange og tilbage fire gange:

Så butterfly er grøn når den først ses 3:07, orange 3:16, grøn 3:30, orange 3:44 og grøn igen 3:53.

Den næste dag (2. oktober) er Yui's slips konstant grøn. Jeg antager, at butterfly skulle være orange den første dag og grøn den anden, formodentlig fordi hun i mellemtiden ville have fået en grøn butterfly. Denne antagelse kommer også til den konklusion, at dette var en animationsfejl.
Da der imidlertid var en "tidsskælv" i slutningen af ​​den første episode, kom jeg til at tænke på, at dette kunne have noget at gøre med handlingen. Men da dette minut var det eneste, hvor denne ændring blev set, var jeg mere tilbøjelig til at tro, at dette var en fejltagelse.

Så dybest set er mit spørgsmål: Var skiftefarverne på butterfly utilsigtet, eller var de forsætlige (og dermed være plotrelaterede)?

Efter at have set hele sæsonen af ​​serien og læst nogle andre seers meninger (nemlig om MAL fora), er jeg kommet til at tro på dette og andet (en især bemærkede jeg, men andre kan have fundet sted) "fejl" er faktisk bevidst , på grund af det faktum, at serien bruger forskellige tidslinjer som en plot-enhed.

I episode 10 får vi for eksempel igen scenen fra den anden episode, men denne gang skifter bow-tie ikke farver på noget tidspunkt, og er konsekvent orange:

På den scene, der blev vist i afsnit 2, blev butterflyfarveskiftet faktisk ledsaget af en ret "robot" af de andre tegn. Dette var især mærkbart på eksakt øjeblikke skiftede butterfly farver. Denne anden seer antyder (i to forskellige tilfælde), at alt dette blev gjort med vilje for at henlede beskuerens opmærksomhed på "fejlen" i farveskiftende butterfly (og andre bestemte scener, der er beskrevet i dette indlæg).

I afsnit 10 var der en anden særlig mærkbar "fejl":

Læg mærke til, hvordan Yui's kjole skifter farve, når hun går ud af døren. Denne seer (i øvrigt den samme fra de andre stillinger, selvom det tilsyneladende er mere forværret på dette indlæg), forsvarer endnu en gang, at alt dette blev gjort med vilje for at vise seeren, at Yui har foretaget adskillige iterationer, mens han forsøger at redde Kaori (store bogstaver fra det oprindelige indlæg, ikke mig):

(...) YUI ER IKKE TIME REJSING, HUN REJSER GENNEM FLERE DIMENSIONER, DER PRØVER FOR AT FINDE KOMBINATIONEN, DER GEMMER KAORI. ÆNDRINGERNE I KJOLE (OGSÅ ÆNDRINGERNE I Hendes BINDE FRA DEN ANDEN EPISODE) BÅDE BEGRUNDET PÅ FORMÅLET FOR AT VISE, AT FLERE FORSØG ER GJORT. DE ER IKKE "FEJL" ELLER BEHOV AF KVALITETSKONTROL. DE ER EN KREATIV MÅDE TIL AT VISE VISNINGEN, AT VI SE DET SAMME BEGIVENHED I YUI, SOM FÅR FLERE TIDER.

Så efter alt dette er jeg kommet til at tro, at disse "fejl" faktisk er forsætlige, som det er forklaret i alt det ovenstående. Jeg har dog ikke noget officielt ord om dette.


Der var derimod nogle mindre uoverensstemmelser med hensyn til animation / tegningskvalitet nogle gange, og disse er (helt sikkert) ikke bevidste. Jeg henviser kun til disse for at have en vis sammenligning mellem hvad der synes at være forsætlig og utilsigtet "fejl". Her er nogle eksempler (ansigterne er dårligt tegnet på den første, og afstanden mellem hænderne og kroppen er helt væk på den anden):

Du fremsætter et rimeligt overbevisende argument, JNat.

Men her er problemet - de fik disse ting fast på BD'erne (i det mindste til afsnit 2; afsnit 10 BD'er er ikke ude endnu). Hvilken stærkt antyder, at de var animations- / farvefejl, ikke bevidste kunstneriske valg.

TV til venstre, BD til højre. Som du kan se, er hendes bue konsekvent orange på BD'erne.

Waremete var ikke ligefrem et eksempel på produktion af høj kvalitet. Det er sandsynligt, at nogen bare skruede poochen i studiet og derved forårsager alle disse uoverensstemmelser.

(Når det er sagt, faldt jeg showet efter episode 2, så jeg er ikke rigtig i stand til at evaluere, om ALLE CAPS GUYs argumenter giver mening.)

3
  • Jeg havde ikke accepteret mit eget svar, fordi jeg håbede på noget mere definitivt, og her er det! Har du nogen idé om, hvornår afsnit 10 BD vil være ude, så vi også kan sammenligne dem med tv-versionen?
  • @JNat Afsnittet 9-10 BD'er (bind 5) sælges den 22. april.
  • Kom du nogensinde rundt med at sammenligne versionerne til de sidstnævnte episoder?