Anonim

Rainbow Rasengan

I anime er det tydeligt sagt, at alle ser chakraen fra Nine-Tailed Fox som rød / orange, når Naruto bruger det. Men uanset hvilket chakra Naruto bruger til sin Rasengan, er det altid blåt (som normalt). Hvorfor er det?

Naruto's egen chakrafarve er blå, hvilket står i kontrast til Nine-Tails 'egen chakrafarve rød.

Interessant dog på trods af at Naruto bruger Nine-Tails 'chakra til at skabe større og større Rasengan, forbliver farven den samme. Dette kan være et plot hul; dette kan være et tegn på, at Naruto selv udførte angrebet med en større mængde chakra under hans kontrol.

5
  • Kanonisk er Narutos chakrafarve gul :)
  • @Wondercricket: Er det billede fra en officiel kilde? At ikke se nogen omtale af det overalt på Naruto-wikien, og det har heller ikke passer kanonisk med historien og chakra-kampene (bemærkelsesværdigt - trækketiden, han havde med Kyuubi).
  • Dette kan være sandt, men nogle gange er det sagt, at han slet ikke har noget chakra tilbage. Derefter bruger han chakraet med de ni-halede, og alle overraskes. I så fald bruger han kun det røde chakra uden blå / normal tilbage, så det skal være rød efter min mening.
  • @Makoto Jeg gravede omkring et par kilder og opdagede, at dette blev anført i kapitel 91, side 16ish. Dette var, da Naruto trænede med Jiraiya. Jeg spekulerer på, hvorfor der er uoverensstemmelser
  • @Wondercricket Jeg tror, ​​det er en blanding med anime-studiet, de måtte vælge en farve, når de animerede, men glemte at spørge forfatteren af ​​mangaen.

Shinobi har chakraer, der er blå. naruto brugte ikke kyuubi-chakraet til rasengan, hvorfor det ikke er orange / rødt.