Anonim

INDONESIEN: JAKARTA: FILIPPINES REGERING OG REBELS UNDERRETTER FREDSBEHANDLING

Ok, så Moro kan ikke absorbere Majin Buu ki som han gjorde med Goku og Vegeta. Det forklarer stadig ikke, hvorfor han i starten af ​​kampen, da Vegeta-magten endnu ikke var absorberet, kunne kæmpe på niveau med ham. Er Moro faktisk svag, og hans magtfulde magiske angreb er energi lånt fra jorden og magi og lignende? Det forklarer stadig ikke hans modstand mod at holde en super saiyanblå. Har han magiske tricks til at øge sin modstand med karakterer, der ikke har magi? Voksede Majin Buu stærkere end en SSJ3? Spørgsmålet, der opsummerer det hele er,

Hvordan er det muligt, at Moro kan besejre super saiyan blues, men Majin Buu kan bekæmpe ham?

Majin Buu indeholder med ham Grand Supreme Kai. Grand Supreme Kai er inden for hans univers næststørste i styrke til ødelæggelsens gud (eller muligvis endnu stærkere, husk Whis, et medlem af samme race, siges at være meget stærkere end Berus). Det er også værd at bemærke, at grunden til, at den højeste Kai mistede, er ikke fordi barnet / den rene Buu var stærkere, han absorberede ham bare, før han kunne reagere (han holdt faktisk sin egen meget godt). Den resulterende fedtbuu er kun svagere end ren Buu, fordi fedt Buu var doven og barnlig. Vi ved heller ikke, hvor stærk Moro er i sammenligning med en fuldt drevet super sayianblå: husk at han stjal deres energi og svækkede dem. Fanskaren har antydet, at han er et sted mellem super sayian 3 og gud. SSJ3 Goku var kun lidt stærkere end Fat Buu og kunne ikke besejre ham på grund af Buus ubegrænsede udholdenhed. En tændt Fat Buu kunne let kæmpe med en SSJ3.5 Lv-fjende.

Så nu har vi den næststærkeste væsen i universet, der er lagret inden for fedt buu, der stirrer for at vågne op igen fra fedt Buu. Dette er grunden til, at han var i stand til at slå Moro: Han er stadig den højeste Grand Kai. Han var den eneste controller / værge og tilsynsmand for universet 7.