Anonim

Sir Crocodile's Secret Past - \ "A WOMAN! \" (One Piece)

Hody sagde, at Luffy og Straw Hats dræbte Arlong og hans besætning. Så vidt jeg ved, dræbte Luffy aldrig nogen. Jeg er lidt forvirret

2
  • Baseret på wiki lever Arlong stadig. Baseret på Reddit ser det også ud som om dette er fra kapitel 634, men fra uofficiel / forkert oversættelse.
  • Det kan også være nyttigt, hvis du også kan nævne, hvis du læser / ser fra officiel oversættelse eller scanning / fansub for at afklare misforståelsen.

I anime får vi vist, at Luffy slår Arlong ud, efter det antages det, at hele hans besætning føres til marinefængsler, men i Impel Down-buen ser vi ikke Arlong.

Luffy tror og kan lide mennesker, der virkelig brænder for at nå deres mål, selvom de er hans fjender. Det ses tydeligt, da Luffy altid giver dem en ny chance for at blive bedre og nå deres mål.

Selvom vi tror, ​​Luffy dræbte dem, hvorfor skulle Jinbei slutte sig til Straw Hat-piraterne? Arlong er som en bror for ham, selvom de har deres forskelle. Så fra alt dette kan vi sige, at Arlong ikke dræbes, i det mindste ikke af Luffy.

One Piece handler om at få folk til at tro på sig selv, deres egne ideer og forfølge dem uanset hvad.Dette er et par situationer, der beviste, at:

  1. Koby
  2. Zoro's kamp med Mihawk
  3. Dragon's Revolutionary Army Og mange flere .....