Anonim

Marcus \ "MBoZe \" Blanks | The Eavesdrop Podcast Ep. 20

Da den første og den anden blev genoplivet af Orochimaru, blev de sendt for at bekæmpe den tredje, men vi ved i dag, at:

Den første slog en af ​​de mest magtfulde ninjaer i historien (mig), kunne helbrede sig selv uden at aktivere nogen speciel jutsu, kunne tilkalde en freaking chakra sugende trædrage.

I øvrigt!

Den Anden havde kendt (opfundet !!) Edo Tensei (hvilket betyder at han kunne have brudt sig fri af Orochimarus kontrol), han kendte også ninjutsu i tid.

Med disse evner plus udødelighed kunne de ikke have eventuelt tabt mod den tredje ved deres fulde magt.

Så i så fald brugte de ikke deres fulde magt mod den tredje? Deres følelser skulle have været slettet fuldstændigt og gjort til en streng drabsmaskine og intet mere.

4
  • Er du sikker på, at dette ikke kun er en plothole?
  • Måske havde Kishi stadig ikke tænkt meget over alle Edo Tenseis muligheder.
  • Tror du virkelig på, at den tredje ville overleve mig et minut? For ikke at nævne, at Nidaime var med mig.
  • Hvilken episode er det? Eller er det stadig kun i manga?

I den senere del af mangaen takkede Anden Hokage (Nidaime) Orochimaru for at lave sin jutsu mere perfekt fordi de blev genoplivet ved deres højeste kræfter.
I løbet af første gang var Orochimarus Edo Tensei ikke perfekt, hvorfor Sarutobi var i stand til at forsegle dem inde i Shinigamis mave.

2
  • Og hvilken episode var det, da hokage blev genoprettet første gang?
  • @Johnny_D det er episode 71 i anime (den originale, ikke-shippuden version) eller kapitel 118 og 119 i mangaen

Genoplivet eller ej, de er stadig ikke den rigtige aftale. Den tredje kæmpede ikke mod den virkelige Shodai og Nidaime. Det ville måske have været en helt anden kamp.

Det faktum, at Orochimarus Edo Tensei måske ikke havde været så perfekt og magtfuld (måske mindre perfekt end Kabuto), får mig (og ikke kun mig) til at tro, at han brugte den til den sentimentale effekt, den ville have haft på den tredje, dvs. kamp mod dine forgængere, snarere end faktisk at stole på deres (svækkede) magt.

4
  • 1 Først da Madara blev genoplivet, var han fuldt drevet, og endda mere end det
  • 1 @MadaraUchiha Du blev dog genoplivet af en anden, ikke sandt? Jeg har set omkring teorien, ifølge hvilken Orochimaru svækkede dem med vilje for at kontrollere dem bedre. Den der genoplivet dig var meget stærkere.
  • @Alenanno: Med hensyn til rå styrke synes jeg ikke Kabuto er meget stærkere, hvis han er stærkere end Orochimaru, men Kabuto nævnte, at han havde perfektioneret Edo Tensei. Men det er interessant, hvordan Kabuto kunne "værdi-tilføje" på Madara ...
  • 1 @ArturiaPendragon Ja, jeg mente det på den måde. Kabuto ville tabe i en 1on1 kamp mod Orochimaru i åbent terræn. Da de forberedte Konohas angreb, husker jeg Kabutos ansigt var bange. Ikke desto mindre, selvom Orochimaru har stor viden, er Kabuto virkelig virkelig ekspert på ting som "intellektuel jutsu", hvis du får hvad jeg mener. Han var trods alt den, der helbredte og tog sig af Orochimaru i ikke normale situationer. Du skal være dygtig til det.

Jeg tror, ​​de ikke kæmpede med deres fulde kræfter, fordi Orochimaru kontrollerede dem.

Bortset fra Kabuto, der lader ninjaerne kæmpe sig selv (mere eller mindre).

Fordi han virkelig kontrollerer dem, kan de ikke kæmpe bedre, end Orochimaru tillod dem at gøre.

4
  • 1 Jeg tror ikke, han eksplicit kontrollerede dem. Han lod dem kæmpe, kun de var tankeløse. Orochimaru kan ikke bruge træelement eller vandelement, han stolede på, at de gjorde det for ham.
  • @MadaraUchiha: Andet end Kabuto, Orochimaru undertrykker ofrenes personlighed. De kan stadig bruge deres evner, men de er dumme skaller.
  • 1 @looper: Den første og anden samtale stadig med den tredje og undskyldte for at skulle kæmpe med ham, så deres personligheder blev ikke undertrykt.
  • 3 @ArturiaPendragon: Du bør læse kapitel 118 og 119: I 118 undskylder de, i kapitel 119 bliver deres sjæle undertrykt (det øjeblik, hvor Orochimaru sætter sin kunai i deres hoved).

Det er faktisk fordi forfatteren (Kishimoto) ikke planlagde hele historien på det tidspunkt. De plejede at beskrive den tredje som den stærkeste Hokage, men alt dette ændrede sig, da vi kom til Shippuuden. Lad være med at forsøge at forklare det inden for Naruto-universet - det er simpelthen en inkonsekvens i historien, selvom Kishimoto skriver i nogle detaljer for at lappe denne fejl senere. Det er dog ikke et banke på Naruto-serien, da dette show har foregået i over et årti.

Jeg kan tænke på to (2) teorier om det:

  1. De kunne have holdt en "fri vilje" for at undgå at bruge fuld magt mod en ven, selvom de blev styret ind. Måske var deres styrke nok til at imødegå Orochimarus kontrol noget (men ikke nok til korrekt at "frigøre" sig selv fra hans kontrol). Du ser, at når de blev indkaldt, var en af ​​de første ting, de gjorde, "bede om tilgivelse" fra Sarutobi, fordi de måtte kæmpe.

  2. Det kan være knyttet til de "offerorganer", som Orochimaru brugte til at tilkalde dem: I henhold til lov om bevarelse kan "pakken" ikke tvinges til at indeholde noget, der går ud over deres kapacitet og dermed begrænset styrken i Første og Anden. Det var ikke en hård grænse (de anvendte ninjaer var langt ringere), men Orochimaru bruger muligvis DERES fulde styrke (men begrænser stadig First og Second's styrke helt).

Suspension af vantro til side, det kan være årsagen "hvorfor" de kæmpede under deres klasse. Det eller Sarutobi kunne styre dem begge på én gang, men det er endnu mere fjernhentet.

4
  • 1 Nå, ifølge loven om bevarelse er uendelig chakra umulig. Og alligevel bliver Edo Tensei-ninjaerne ikke trætte, og de løber heller aldrig tør for chakra.
  • Gør de? For at det skal vare "for evigt", skal de være involveret i en "uafbrudt kamp", og da døde mennesker ikke kan føle smerte, bruger de måske bare hele kroppens chakra og klemmer muskler og knogler ud, indtil der er ikke mere dråbe af det og til sidst falde ned, ikke fordi de er trætte, men bare fordi de ikke kan få mere chakra fra kroppen (og begynde at "dræne" indkalderen i stedet). Det kan tage meget tid, men måske hvis kampen trak længere, kunne det være sket.
  • Jeg er ikke sikker på, hvor velbevandret du er i mangaen. Men Madara gjorde ting, der var ud over menneskelig skala, a masse af ting, og han trak ikke engang vejret hårdt. Baseret på de nyeste episoder ser det også ud til, at jutsu selv har noget at gøre med det (Da det andet sagde, at teknikken blev forbedret fra sidste gang, og at denne gang blev de oprejst med næsten fuld effekt)
  • Nå måler vi ikke ting inden for den "menneskelige" skala, men snarere en mere slap, men jeg kan se dit synspunkt om det, det kan være mere relateret til teknikken (og derfor brugerens chakra) end den gamle krops .

Mod slutningen af ​​mangaen, når Orochimaru indkalder alle fire døde Hokage med Edo Tensei efter at have frigivet deres sjæle fra Death Reaper's mave, hævdes det, at første gang for alle år siden, da Orochimaru angreb Hidden Village Village (Konohagakure ) og mislykkedes, havde Orochimaru med vilje indkaldt den første og anden Hokage uden deres fulde magt, vel vidende at hvis han gjorde det, ville han ikke være i stand til at kontrollere dem.

http://www.youtube.com/watch?v=muriFb2rmeU

Det uendelige chakra skal sættes i sammenhæng ... Som det første og andet havde Hokage uendeligt chakra, da de kæmpede med den tredje Hokage, men stadig tabte, og årsagen til det var enkel.

At have en uendelig mængde chakra betyder ikke nødvendigvis at have en evne til at hæve dine chakraniveauer på ubestemt tid som at gå fra en bestemt energikapacitet til at hæve det uendeligt, men som et batteri, der har en indstillet effektkapacitet, der er i stand til at genoplade eller opretholde den indstillede effekt eller chakra-kapacitet til fulde på ubestemt tid (mit samme argument om superman, da han er afhængig af solens magt, og da solens output og levetid inklusive mængden af ​​soler, der findes, er begrænset, derfor falder hans magt til at blive stærkere og stærkere sammen med den grænse som et genopladeligt batteri med en begrænset oplader)

SÅ ET EDO-TENSEI-CHAKRA GÅR IKKE OVER DET NATURLIGE NIVEAU FRA DEN PERSONEN VAR I live (MEDMindre CHAKRA-KAPACITET VAR FORBEDRET AF CASTER) MEN LIGERE REGENERERER DET SAMME MÅDE EN SKADEKROPP GØR, SOM BETYDER AT VÆRE EN ZOMBIE SIMPLET TILSTAND MED FASTE TILVÆNDIGHEDER, SÅ HVIS DU ER NIVEAU 9, DENNE KONSTENTERER DU OG KONTROLLERER TILBAGE TIL NIVEAU 9 UDLADET AF, hvad DIN MODSTANDER GØR FOR DIG, ELLER HVORDAN MEGET CHAKRA DU BRUGER OP PER JUTSU.

PROBLEMET ER, OM MADARA VAR OPSTANDET FULDT STYRKE, FOR DET LIGEDE, SOM HAN VAR OG FORBEDRET AT STØVELSE OG SELV HVIS HAN IKKE VAR, HAR HAR JUTSUS, SOM KRÆVER STØRRE CHAKRA-KAPACITET NIVEAUER, FÆRDIGHED TIL AT GENOPLADE HANS CHAKRA OG BRUGE KAMIKAZE-MANUVERERE?

Fra hvad jeg husker er den første og anden Hokage kun på 70% af deres magt i ZOMBIE-form i øjeblikket. mens jeg formoder, at det kan være en god afvejning for den anden Hokage, da hans teknikker ser ud til at være baseret på talent til udførelse snarere end magtniveau, den første er ligesom Gaara og Kisame, idet deres evner bliver større og mere magtfulde som en DBZ karakter ved bare at bruge større mængder chakra pumpet ind i det, selvom man skulle tro, at de bare kan tilføje mere og mere chakra til en allerede udført jutsu, når tiden går, men hvad som helst .