Anonim

Street Fighter III - 3rd Strike: Fight For The Future 「1999 Capcom」

Itou Makoto ( ) er en hovedperson fra 2005 0verflow's eroge School Days, som senere (2007) fik en anime-tilpasning. Hovedpersonens navn vises imidlertid som en faktisk medarbejder i animes kreditter fra Anime News Network, også krediteret i andre nyere værker.

Hvem er virkelig Itou Makoto? Blev karakteren opkaldt efter en rigtig person eller navnet på karakteren brugt som et pen / kollektivt navn?

Så vidt jeg kan se, er dette bare en tilfældighed. Denne producent var ikke en del af det originale team for skoledage, og han arbejdede på anime før School Days anime eller VN (den første tilsyneladende var Meine Liebe (2004)). School Days VN kom ud i 2005, hvilket ser ud til at udelukke, at det er et pennavn, der er valgt på grund af karakteren. Han lavede en kort vittighed om den 39. episode af radioprogrammet "Radio School Days" med hensyn til deres navne, som synes at bekræfte, at de ikke er beslægtede.

Ifølge School Days Wiki er grundlaget for (den fiktive karakter) Makotos navn faktisk fra Itou Hirobumi, der var premierminister for det japanske imperium i fire perioder.

Som en note er Itou Makoto (skrevet som ) ikke et usædvanligt navn. Itou er det sjette mest almindelige efternavn, og Makoto er det 18. mest almindelige fornavn (disse tal kan ændre sig noget afhængigt af kilde, tidsperiode osv., Men er kun ment som demonstrationer af fælles). Denne Wikipedia-tvetydighedsside viser 6 rigtige mennesker med det navn. Selvom det stadig er et ret stort tilfælde, at en producent ender med at have samme navn som et tegn, er det ikke utroligt.

Kilde (for alt det, der ikke er nævnt ovenfor): jp.wikipedia-artiklen

3
  • Meget godt lavet svar! Jeg er interesseret i det radioprogram, du taler om. Er en udskrift eller lydeksempel tilgængelig som reference?
  • 1 @chirale Jeg tilføjede et link til nicovideo med episoden af ​​ovenstående radioprogram. Itou Makoto dukker op omkring 8:30. Jeg kender ikke nogen engelsk oversættelse af den, og jeg kunne heller ikke finde videoen på YouTube.
  • Et meget komplet svar, tak Logan. Jeg vil prøve at få en udskrift af showet.