Anonim

Hvad forskere ser over Antarktis

Han fik tillid til at beskytte verdensregeringens maksimale sikkerhedsfængsel mod de farligste kriminelle og pirater fra hele verden, han skal være ekstremt stærk. Hovedårsagen til succesen med masseudbruddet var, at han blev narret, men ikke besejret. Er han på niveau med admiralen? Eller måske et eller andet sted lavere end det?

Du kan ikke gå efter status alene for at angive en persons faktiske magt.

Efter det store udbrud af Impel Down blev han degraderet til vicepræsident. Sandsynligvis på grund af hans stolthed. Så baseret på status alene ville du tro, at Hannyabal var stærkere end Magellan, hvilket vi ved, at han ikke er.


Han var ikke før tidsskibet. Vi har ikke set nogen af ​​dem efter det, så det er svært at sige, hvor de står nu.

I One Piece-elsystemet er det faktisk svært at sige, hvem der er stærkere generelt, da det afhænger af mange faktorer, som hvem du er imod. For eksempel var krokodille meget stærkere end Luffy, men Luffy slog ham stadig ved at bruge vandtricket. Efter min mening tror jeg, at han ikke ville være langt væk fra admiralens niveau, da han slog Blackbeard's besætning med kun et hydroangreb. Faktisk gør Magellans magt og evne ham til den perfekte fyr til jobbet og ville ikke være en god admiral. Han ville have svært ved at arrestere nogen uden at forgifte ham dødeligt.

2
  • Spoilerformatering er lidt underligt; Jeg har redigeret dit indlæg for at flytte billedet til en spoilerblok.
  • 1 For at tilføje dette i mere regeringsmæssig sammenhæng. Garp hyldes generelt som en utrolig magtfuld og allerede bemærket som en person, der burde have været admiral og endda flådeadmiral men var tilfreds med viceadmiral. Samme ting for mange positioner afsløret over tid, de svarer ikke altid til karakterens styrke. Nogle gange er de svagere som kaptajn Fullbody eller Morgan.

Der er ingen måde at vide, da One Piece er relativ, men der er et par fakta, der hjælper med at bestemme dette bedre. Her er også et relateret indlæg: Haki vs Venom Venom Fruit

Ingen reel måde at træne mod at blive forgiftet på Magellans giftniveau, mens nogle mennesker som Mr. 3 og Ivankov ser ud til at have modforanstaltninger. Selv Gold Roger døde af sygdom, som indikerer, at Haki / styrke ikke hjælper mod fysiologiske ændringer.

Han fængslede og holdt verdens værste kriminelle i kø:

  • Mange af Blackbeards besætning inklusive Shiryu, Logia-brugere og stærke Haki-brugere.

  • Blackbeard (Yonkou) og besætningen blev fuldstændig besejret af ham. Det er også værd at bemærke, at Shanks ar blev givet af Blackbeard, før han overhovedet fik Yami Yami-frugten. 1 Yonkou = Marines + Piratelords ifølge regeringens vurdering.

  • Stillinger er også baseret på intelligens, karrieredrev og politik.

  • Han tilbragte det meste af dagen på badeværelset, da han ender med at forgifte sin egen mad, som hans mave ikke kan klare. Dette kan argumenteres som et negativt for en position som admiral, der er offentligt synlig.

  • Det blev aldrig fastslået, om han kan bruge Haki eller ej. Mange frugtbrugere, især stærke, har en tendens til at stole mere på deres frugter som Ace og Kizaru.

I betragtning af at hans djævelfrugt er af Paramecia-type, kan han ikke være på niveau med admiraler. Det vides heller ikke, om han kan ændre sin giftkomposition som Coco fra Toriko. Hvis han kan ændre sig, kan han betragtes som noget farlig. Hvis han ikke kan ændre sig, virker han temmelig ubrugelig, da Iva-san havde modgift mod sin gift. Han kunne bevogte fængslet, fordi fængslet havde mange andre understøttende træk til at fange de fanger. Men det mislykkedes også. Så han kan ikke være i samme liga som admiraler, men meget lavere end dem.

7
  • 2 er det forkert at sige, at en karakter er stærk eller ikke kun på baggrund af hans / hendes djævelfrugt, selv paramecia-typer, der kender haki, er til tider på niveau med dem af logia-typen. Whitebeard havde gura gura no mi (som er paramecia), men han var magtfuld end admiralerne!
  • helt korrekt. kan ikke sige noget om det. men magellan viste ingen tilbøjelighed til at have haki. Og selvom det ikke kan sammenlignes på basis af frugt, men at være immateriel er en ekstra fordel, som ikke er der med paramecia.
  • Jeg vil sige, at han er stærkere end Croc (som er en logia) eller Gecko og sandsynligvis nogle haki-brugere. Jeg tvivler meget på, at han er lige så stærk som en admiral (de er de stærkeste i marinesoldaterne udover (nogle gange) deres chefer og Magellan er i marinesoldaterne), men man kan ikke bare se på djævelens frugt. Det antydes kraftigt, at Shanks er stærkere end en admiral, og han ser ikke ud til at have nogen djævelens frugt. Raliegh gør det bestemt ikke og holdt sig mod en admiral. Igen har de haki, men Luffy besejrede 2 kanonlogier uden haki.
  • 1 Han kan ikke være lige som en admiral, idet han ved, at admiraler kan bruge Haki, mens Magellan ikke kan. Han er bestemt stærk, det faktum at han bevogter Impel Down. Til sammenligning kunne jeg godt være, at han er lige så stærk som en krigsherre, der forsømmer Haki.
  • @maseru Der er ingen beviser for, at han ikke kender Haki. Nogle frugtbrugere stoler simpelthen bare på deres frugt mere, som Kizaru eller Ace. Også hans magt gør ham til en af ​​de farligste mennesker i verden, da selv Blackbeard (Yonkou) fik sin røv af Magellan.

Er han på niveau med admiralen? Eller måske et eller andet sted lavere end det?

Muligvis omkring niveauerne for viceadmiraler, men så er nogle af viceadmiralerne ekstremt stærke som Issho; nu en admiral.

Igen som @PeterRaeves nævnt bestemmer position alene ikke styrken. Dens slægtning.

1
  • Første del er en grundløs kommentar. Giv support, hvis der er noget til dette. Som din anden del nævnte, er det hele relativt i ét stykke verden.