Anonim

Naruto Shippuden - Naruto og Hinatas bryllup

I den sidste runde af Chuunin-eksamenerne, når kampen mellem Neji og Naruto starter, bliver Neji overrasket, når Naruto bruger Kage Bunshin no Jutsu. Han havde set Naruto bruge den samme teknik i kampen mod Kiba i forberedelserne. Så han skulle have vidst, at de var solide kloner, der kan kæmpe i modsætning til de kloner, der blev oprettet af Bunshin no Jutsu.

Hvorfor blev Neji overrasket, da han så Naruto skyggekloner? Var Neji uvidende om Kage Bunshin Jutsu, som er en meget populær jutsu brugt af shinobi?

Jeg er ikke sikker på, om Neji var nøjagtigt overrasket, eller om det mere var en realisering af hvordan teknikken fungerede og af dens potentiale. Men alligevel er min opfattelse, at dette er noget som et "mindre plot hul". Jeg siger dette, for selvom Naruto, som du sagde, udførte denne jutsu i sin kamp mod Kiba, syntes ingen at have nogen opmærksomhed om det. I den kamp, Narutos præstation (noget) var det faktum, at han mestrede Henge no Jutsu.

I begyndelsen af ​​kampen husker Kiba at se Naruto på akademiet forsøge at udføre Henge no Jutsu og fuldstændigt svigtet det. Derefter, under kampen, er Naruto i stand til at transformere til Akamaru, og det ser ud til at være hovedfokus for slaget. Denne flashback og transformation er vist i kapitel 75, kaldet "Naruto's Growth". I dette kapitel, selvom alle ser Kage Bunshin no Jutsu, kun Shikamaru ser ud til at bemærke, at det er Kage Bunshin no Jutsu. Han er den eneste, der kommenterer kombinationen af ​​denne jutsu og Henge no Jutsu. Plus, i denne scene, Neji har ikke hans Byakugan aktiveret, et relevant stykke information til det punkt, jeg er ved at komme med.

Narutos kamp med Neji begynder i kapitel 100. I dette kapitel begynder Naruto med at indse, at han ikke kan komme i nærheden af ​​Neji for at angribe ham, så han bliver nødt til at angribe på afstand, og dermed skaber han nogle kloner med Kage Bunshin no Jutsu. Her er denne teknik spiller en central rolle i de handlinger, der skal ske, som forstærkes af, at shinobi i publikum (i modsætning til hvad der skete i Narutos kamp mod Kiba) læg mærke til det faktum, at Naruto er i stand til at bruge en Jounin-niveau-jutsu. Plus her Neji har hans Byakugan aktiveret, hvilket betyder, at han kan se chakra flow og tenketsu og alt det der. Det var muligvis dette første gang så han en sådan teknik med sin Byakugan. Jeg siger dette, fordi, i modsætning til hvad du siger i dit spørgsmål Kage Bunshin no Jutsu er ikke sådan en populær teknikunder hensyntagen til det det er en forbudt jutsu. Det kan bruges ofte på slagmarken, men dengang ville Neji sandsynligvis aldrig have set det i aktion.

Nejis erkendelse af, at det er Kage Bunshin, som ingen Jutsu er vant til få læseren til at forstå (eller for at minde ham, da jeg ikke kan huske, om det blev forklaret før) forskellen mellem denne jutsu og Bunshin no Jutsu med hensyn til chakra flow og dets fysiske egenskaber. Også, strategisk, det faktum, at Neji forstår dette, er væsentligt, hvilket fører ham til, efter at være overrasket, udtale sig om det "I sidste ende er der kun en ægte krop".

4
  • Kage Bunshin no Jutsu er en jonin-niveauteknik, der bruges til spionage (vi ser det bruges meget ofte af kakashi og andre joniner). Det ville være virkelig overraskende, at gener ikke engang fortælles om teknikken. En fyr, der opdager hovedgrenens hemmelige teknikker, kan ikke vide om en jutsu som denne er lidt svært at tro :)
  • 4 @kartshan Jeg tror pointen er, at Neji så Naruto bruge -en jutsu, han forstod det bare ikke det Kage Bunshin Jutsu - når alt kommer til alt fra Nejis perspektiv er Narutos klasseklovn, der formåede at komme så langt helt, fordi hans hold blev båret af Uchiha. Så hvad hvis dopen har hentet en tilfældig klon-spam-jutsu et sted, han er stadig ikke særlig vigtigt.
  • 1 et andet punkt, han blev overrasket over, at han ikke kunne fortælle med sin byakugan, hvilken klon der var, og hvilken original, det var et andet overraskelseselement, han troede, han kunne ved strømmen af ​​chacra at adskille "bunshin" fra originalen
  • @kartshan Kakashi kan kun gøre Kage Bunshin, fordi han så Naruto gøre det med sin Sharingan, jeg kan ikke huske nogen anden jounin, der bruger det, kun almindelige kloner eller deres egne specifikke elementkloner (mizu bunshin osv.). Husk, det er en forbudt jutsu, som Naruto lærte af en rulle, der målrettet var skjult af den tredje, så ingen kunne lære det.

Jeg tror, ​​han var overrasket over at se Narutos intellekt, at han havde sat lige chakra i hver krop, så Nejis øje ikke kunne se den rigtige.

Kage bunshin er ikke en populær jutsu..det er faktisk en af ​​de mindre kendte jutsus, fordi det kræver et højt niveau af chakra, og ikke alle kan gøre det ... selv de fleste joniner foretrækker ikke at gøre det, medmindre de går på jnfiltrering eller spioneringsmission.

0