Anonim

Speciel D - Kom med mig

Indtil nu er det vist, at Naruto er god kun i Wind Element, men Narutos Kyuubi-chakra påvirkede Wood Style-teknikken, der blev brugt af White Zetsu og endda Captain Yamato's Wood Style.

Hvis det er tilfældet, hvorfor kan Naruto så ikke bruge Wood Element-teknik?
Hvorfor påvirker Kyuubi-chakraet træelementet alene?

7
  • Kyuubi-chakras livskraft påvirkede træet!
  • Det er den 'Yang' del af kurama, der gør tricket. Det har en stor livskraft, som naturligvis påvirker træudløsningsteknikken. Det er meget svært at kontrollere træudløsningen, da det kræver meget stærk livskraft. Når en træudløsningsbruger kommer tæt / direkte i kontakt med narutos kyuubi chakra-tilstand, er de ikke i stand til at kontrollere det. naruto.wikia.com/wiki/Wood_Release
  • @RikuduSennin Tak for informationen !!!!! +1 til dit svar !!!!!!
  • Kakashi ved det ikke? ;)
  • @ InfantPro'Aravind 'min dårlige !!!!! men nu ved jeg det takket være jer :)

Fra følgende Naruto Wiki

Når Naruto er i Nine-Tails Chakra Mode, vil Wood Release-teknikker reagere på Yang-chakras livgivende egenskaber og modnes til fuldvoksne træer i løbet af få sekunder, enten ved kontakt eller tæt afstand. Dette blev også vist at have samme effekt på hvide Zetsu Army-kloner, hvis genetiske sammensætning svarer til planternes.

Således styrer Naruto ikke direkte de virkninger, hans yangchakra har på træelementet eller den hvide zetsu.

Også,

Yang Release ( , Y ton; nemlig "Light Style") teknikker, der er baseret på den fysiske energi, der styrer vitalitet, kan bruges til at puste liv i form.

Således bruger Naruto ikke eksplicit træelementteknikken, som med den første hokage, yamato eller den hvide zetsu, snarere er det yang-elementchakraet, der resonerer i træelementet, der giver træelementet vitalitet til at vokse.

0