Anonim

| BLEACH AMV | Ichigos bedste form | HD |

Da Ukitake bliver sjælekongens højre hånd og smelter sammen med Mimihagi, vil Ukitakes sjæl blive påvirket efter Yhwach absorberer sjælkongen?

Specifikationerne for hvad der skete er ikke klare, men hvad der er klart er simpelt.

Advarsel om tunge spoilere fremover, fordi anime er stoppet før den seneste bue Tusindårig blodkrig.

SPOILERE

I kapitel 620 proklamerer Yhwatch, at han vil tage alt, hvad der var sjælkongerne, inklusive højre arm. I kapitel 621 er vi vidne til Mimihagi, sjælkongenes højre arm, adskilt fra Ukitake, og han efterlades bevidstløs på jorden. Derfor, selvom det er spekulation, er det sandsynligvis en sikker antagelse om, at Mimihagi blev absorberet, mens Ukitake blev alene og ikke absorberet. En Shinigamis krop er deres sjæl, og selvom Ukitake kombineret med den, adskilles den stadig ret let fra ham. Vi ved også en ting mere, et par kapitler tidligere, kort før Mimihagi stabiliserede sjælkongen, sagde Ukitake, at han skulle være død, da han var 3, hvis ikke Mimihagi beboede hans krop og stoppede lungesygdommen, han led. Når den er væk, er han uden tvivl fuldstændig uarbejdsdygtig og sandsynligvis ikke langt fra døden, medmindre en af ​​forskerne fra Gotei kan helbrede ham, hvis ikke allerede død.

Og nu, fra slutningen af ​​mangaen, blev Ukitakes skæbne afsløret:

Efter at have adskilt sig fra sjælens konge og efterladt bevidstløs døde han. Som vist i det andet til sidste kapitel i mangaen, 685, besøgte Shunshi sin grav.

Yhwach har kun absorberet den del af sjælen, der var i krystallen. når du læser blegemiddel 612 manga, ser du, at sjælkongen ikke har sin venstre eller højre hånd i krystallen. så vi kunne sige, da sjælkongen ikke har nogen af ​​hænderne til at begynde med, er det ikke muligt, at han absorberede ukitake og mimihagi.

1
  • Han absorberede imidlertid Mimihage separat, men ukitakes krop (som teknisk set er hans sjæl) blev efterladt i sjælssamfundet i en temmelig dårlig tilstand efter at være blevet adskilt fra det, der holdt hans liv stabilt.

Jeg tror ikke Ukitakes sjæl vil blive påvirket af Yhwach. Som vi har set, absorberer Soul Kings højre hånd Ukitakes sjæl fuldstændigt, og det er slutningen på Ukitake. Yhwach at absorbere sjælkongen er helt anderledes og har intet at gøre med Ukitakes sjæl

1
  • 2 Måske vil du gerne citere nogle kilder til sikkerhedskopiering af dit svar, da det ser ud til, at det er mere meningsfuldt end baseret på noget.