Anonim

Tid til at ændre verden - Live Hang Out With Dan RadioStyle 03-14-2020

I kapitlet 882 i One Piece ("Beyond the Expectations of a Yonkou")

Vi ser Luffy i øjeblikket, at han bruger sin Gear 4th, fanget i den flydende mochi, og hans modstandere reagerer på denne måde:

Dette forudsætter, at han har kendskab til både Luffys Gear 4th-teknik og mekanismen til at aktivere den. Imidlertid nævnte Luffy det aldrig i sin kamp mod ham, så det er første gang, han ser både Luffy og hans teknik.

Hvordan det ? Er det noget, der er kendt for Devil Fruit-brugere, og alle, der spiste dem, har "gear" som Luffy?

3
  • Nå, han brugte den til at slå flamingo, mens et helt land så på.
  • Luffy valgte at kalde denne teknik "gear". Det er ikke en solid ting. det næste gummimenneske kan navngive dem anderledes. indtil videre er opvågnen en sikker ting for alle djævelens frugter.
  • anime.stackexchange.com/questions/31861/…

Du glemte, at Katakuri kan se få sekunder ind i fremtiden med sin observationshaki, så han "så" allerede Luffy forvandle sig til sin nye form.

Det har intet at gøre med andre frugtbrugere, indtil videre er Luffy den eneste, der kan bruge "gear" som transformationsmekanismer, og det vil sandsynligvis forblive sådan gennem serien.

3
  • 1 Katakuri ødelægger bogstaveligt talt det næste kapitel (r).
  • Så hvorfor er han "interesseret"?
  • 1 @YassineBadache Sandsynligvis fordi Luffy stadig virker optimistisk og nu opfører sig som om han har et es i ærmet. Han har set gear 2 og 3 og følt den kraftforøgelse, som de repræsenterer. Han kunne også have begrundet, at han er ved at se de bevægelser, der besejrede Cracker.