Anonim

Love Dont Change - Jeremih (sangtekster)

Så. For at dræbe nogen med dødsnoten skal du kende hans ansigt og navn. Lad os sige, Bob kender begge dele og vil dræbe John. Nu har han ikke et billede af John, men han husker sit ansigt og navn. Men sagen er, at da han mødte John, havde John kontakter, der gav ham blå øjne i stedet for hans naturlige brune øjne.

Nu skal han huske Johns ansigt, men John har brune øjne, og han tænker i sit sind, at hans offer har blå øjne. Så er han nødt til at kende Johns ægte øjenfarve?

3
  • Ansigtsbegrænsningen ser ud til hovedsagelig at være der for at sikre, at den forkerte person ikke dræbes, så sandsynligvis nej. Ellers kan nogen være i stand til at afværge døden ved blot at dyrke skæg / skifte frisyre / bære forskellige briller eller kontakter / osv.
  • På dette spørgsmål, som du besvarede btw, blev det fastslået, at et ansigt kan ændre sig, og det vil stadig fungere. Så hvis en lille del af det aktuelle ansigt er forskelligt fra det ansigt, du tænker (fx: personen fik et ar, personen fik et andet hårklip, fik kontakter osv.), Ville det stadig fungere, hvilket er hvad du selv svarede. Så hvad er der specifikt anderledes ved denne sag sammenlignet med barndomssagen?
  • ja, men øjenfarven ville aldrig ændre sig

Interessant, aldrig tænkt på dette. Jeg spekulerer på, om vi allerede har noget kanonmateriale om dette emne. Lad os samtidig overveje dette hypotetiske scenario:

  • L har Death Note.

  • L møder Near og L vil dræbe ham, fordi Near stjal L's sukkerterninger.

  • L og Near mødes begge og efter at have taget farvel til hinanden skriver L Near's navn på notesbogen og planlægger sin død efter 10 timer.

  • Lad os sige mellem den tid, Near går gennem et øje, en arm og en hjertetransplantation, hvilket jeg synes svarer til at Near sætter et nyt par tøj og hænger sammen med Mello eller får et ar i ansigtet samme ifølge Death Note (Shinigamis) perspektiv. Det betyder ikke noget, personen dør.

Et andet eksempel: Raye Penber døde også. Han var en detektiv med forskellige tøj på forskellige tidspunkter. Raye skrev navnene på FBI-agenterne. FBI-agenterne (mere eller mindre) vil se anderledes ud i den nuværende sammenhæng med, at Raye Penber skriver deres navne i Death Note til det tidspunkt, hvor Raye faktisk mødte dem (eller så deres billeder).

Håber dette afklarer det.

2
  • 2 I metafysik kaldes dette Theseus 'skib. Kanonens meninger om dette synes begrænset til at ændre dit tøj ændrer ikke din identitet. Dit andet eksempel er spekulativt. Ret?
  • Ja det er. ....