Anonim

Forestil dig Dragons - Whatever It Takes

Jeg så et billede fra delene, da Franky besøger Future Kingdom (jeg har faktisk ikke nået de dele af serien, så jeg kender ikke sammenhængen), med hans metalliske kranium, bryst og andre kropsdele eksponeret, som mangler huddækning.

Det var også synligt på vej til Enies Lobby, at hans hofte kan fastgøres i længden (omvendt Centaur-evne), men i posterne efter EL blev folk væmmet af, at han løb nøgen rundt, hvilket betyder, at han sandsynligvis ikke adskiller sig fra en typisk mand i dette aspekt.

I betragtning af disse og mange andre øjeblikke (som cola-køleskabet, der erstatter hans mave), er det ret svært og næsten umuligt at bestemme, hvor meget af ham der var menneske.

Er der noget, vi kan vide med sikkerhed? Hvad jeg hidtil kunne bedømme er, at hans arme er helt erstattet (hvilket er tydeligt at se hans udseende efter TS), men jeg var overrasket over, at selv hans kranium ikke længere er original.

Vi ved, at fordi Franky ikke kunne nå ryggen, da han først gendannede sig selv til en cyborg, er den del stadig organisk; og ifølge Senor Pink i kapitel 775 er Frankys ryg stadig lavet af kød efter timeskipet.

Robin formåede også at klemme sine menige i slutningen af ​​post-Enies lobbybue i et forsøg på at få ham til at deltage, så disse dele forblev også organiske.

Mens hans hoved nu er delvist robot, som vist med hans stålnæse og det udsatte kredsløb fra de skader, han led af sin kamp med Senor Pink, kan det stadig bløde, hvilket viser, at det forbliver i det mindste delvist organisk.

1
  • 3 Hvad jeg ikke kunne få, er, hvordan kunne han dele hoften (Reversed Centaur), hvis hans menige stadig er originale?