Anonim

Dominion After Show sæson 1 afsnit 3 \ "Broken Places \" | AfterBuzz TV

Jeg så denne film i 2012 på The Hub (Discovery Channel's kidnetværk).

Det finder sted efter en udefineret apokalypse, hvor jorden nu for det meste er ørken og månen knuses i stykker efter at være blevet ødelagt på grund af en ekstremistisk bombning af et laboratorium der. Nu er alt, hvad der vises tilbage på planeten, en menneskelig by, der grænser op til en jungle-lignende skov fyldt med dyrlignende plantemonstre, der stort set er fjendtlige over for mennesker. Hele skoven er en superorganisme ledet af to dryadlignende væsener, som folk i byen behandler som guder. Vandforsyningen på planeten falder altid, og skoven tager det meste af den og efterlader byen tør.

Andetsteds er menneskeheden sammensat af en militærstat i en delvist underjordisk base, der er fjendtlig over for skoven og også har brug for vand. Hovedpersonen er en dreng fra landsbyen, der indvilliger i at blive forvandlet til supermagtigt menneske-plante-hybrid af skoven for at bekæmpe denne hær, og hans hår bliver hvidt, og hans tøj skifter til at være rødt og ærmeløst.

Dette lyder som "Origin: Spirits of the Past" (eller Gin-iro no kami no Agito).

Fra Wikipedia-linket

Genteknik på træer blev udført på et forskningsanlæg på Månen for at producere træer, der er i stand til at vokse under barske, tørre forhold. Træerne får bevidsthed, udsletter Jordens civilisationer og ødelægger Månen. Tre hundrede år senere er Japan en dystopi, der er dækket af skoven, en enorm flade af sapient træer og styret af de trælignende zruider, der bebor planeten og styrer vandforsyningen til både træer og mennesker. Agito, en nørdet ung dreng, og hans far Agashi såvel som hans venner Cain og Minka bor i Neutral City, en by hugget ud af de ødelagte skyskrabere, der fungerer som både en buffer og en bro mellem skoven og den militaristiske nation af Ragna. Mens befolkningen i Neutral City eksisterer fredeligt med skovens træer, sigter Ragna nationen med at ødelægge skoven for at genoprette Jorden.

Jeg var ikke klar over, at den blev sendt på Discovery-kanalen, men den blev lavet i 2006 og licenseret af Funimation, og ville helt sikkert have passet 2012-tidsrammen for udsendelse. Beskrivelsen af ​​filmen matcher stort set.

For mere info:

  • Anime Nyheder Netværk
  • Funimationsside
2
  • Ja, det er det. Dum Aesop og alt!
  • Det ser ud til, at drengen er blevet hængt, medmindre han smiler.