Anonim

Amerikansk militær leverer sin første skudsikre, våbeniserede jernmandsdragt i 2018

Så Metal Bat er i stand til at lave et sving, der ødelægger en bygning. For at gøre en sådan svingning ville han have brug for en utrolig styrke og for at have den styrke ville han have brug for en meget hård krop (arme og pasform inkluderet). Hvad tilføjer flagermusen her? Har Metal Bat brug for sin bat for at være mere magtfuld? Har han nogensinde vist sig kæmpe uden flagermus og også være meget magtfuld?

Han har faktisk utrolig meget styrke. Fra One-Punch Man Encyclopedia,

Når intensiteten af ​​Metal Bats vrede når sit maksimale, nærmer hans magt sig uendelig.

Bortset fra det har han også ekstrem holdbarhed, så han kan tage mange hits fra monstre på højere niveau.

Fra en af ​​omaken blev det sagt det han erhvervede kun sin ubrydelige flagermus ved sin forfremmelse til S-rang. Det betyder at han har ikke brug for det ubrydelige flagermus, der blev lavet til ham for at besejre monstre, som enhver anden flagermus ville gøre, omend den ville bryde let, som vist i samme omake.

5
  • Svarer ikke rigtig spørgsmålet om, hvorvidt han har brug for en flagermus af en slags. Han er kun nogensinde afbildet efter at have brugt en. Svarer kun, at han ikke havde brug for en ubrydelig.
  • @zibadawatimmy Hvilket var spørgsmålet: 'Har Metal Bat brug for sin flagermus for at være mere magtfuld?' Jeg antog, at 'hans flagermus' henviser til hans nuværende flagermus, som er den ubrydelige. ”Svarer ikke rigtig spørgsmålet om, hvorvidt han har brug for en flagermus af en slags. ' Ja det gør. Det betyder, at han ikke har brug for et specielt flagermus for at blive en helt, 'nogen ville gøre' omend det ville bryde let, hvilket var hvad jeg sagde. Kan du præcisere, hvad du mener med 'det svarer ikke på spørgsmålet'?
  • Ja: hvis han havde gjort det slet ingen flagermus, Hvad så? Så længe han har det nogle bat han har det fint, men hvad med slet ingen?
  • @zibadawatimmy Som jeg skrev ovenfor 'Når intensiteten af ​​Metal Bats vrede når sit maksimale, nærmer hans magt sig uendelig.' Der var ingen særlig omtale, at han specifikt havde brug for sin flagermus for at være denne magtfulde, kun at hans vrede slags 'aktiverer' den. Dette er fra leksikonet, og jeg fortolkede det som noget, der fortæller læserne, at ja, selv uden et flagermus, har han stadig næsten uendelig kraft ...
  • @zibadawatimmy Mine første udsagn i svaret var beregnet til at vise, at selv uden et flagermus har Metal Bat stadig næsten uendelig styrke blandt andet. Jeg undskylder, hvis det ikke er klart forstået, men det var min hensigt.