Anonim

Miraklet, Chudo, Tο θαύμα (2009)

Der er mange vestlige film, der er baseret på anime, såsom Dragonball Evolution, Tekken, Blood the Last Vampire (baseret på Blood +) og Street Fighter. Matrix-filmen er også stærkt påvirket af Ghost in the Shell, og action-scenerne blev trukket på deres beundring for Ninja Scroll og Akira.

Så mit spørgsmål er, var der en anime produceret baseret på en vestlig film eller serie (ikke på vestlig litteratur eller roman, så film, der er baseret på roman, er ekskluderet)?

2
  • Ikke film, men både Powerpuff Girls og Transformers har anime spin offs.
  • De to Little Witch Academia produktioner fra Trigger er ganske åbenlyst inspireret af Harry Potter; på trods af at Harry Potter er en roman-serie, synes jeg den fortjener en omtale.

Fra toppen af ​​mit hoved er der Highlander: The Search for Hævn. Det blev produceret af Madhouse og skrevet af David Abramowitz, der arbejdede på Highlander TV-serien. Det er åbenbart baseret på Highlander-filmen og tv-serien i vest.

1
  • Et andet interessant eksempel (dog ikke helt hvad OP ledte efter) er Heroman, skrevet af Stan Lee og animeret af Bones.

Jeg er ikke sikker på, om jeres tegneserier tælles som litteratur eller ej, men der er anime-tilpasninger af flere vidunderlige tegneserier som X Men, Iron Man, Wolverine

På samme måde blev TMNT også tilpasset til anime / OVA ved navn Mutant Ninja Turtles: Superman Legend

Også videospillet Dragon Age blev tilpasset til en anime film kaldet Dragon Age: Dawn of the Seeker