Anonim

SFV3.5 Ken - rangeret endnu ikke sikkert for mig! (LTJ Bukem OST)

Jeg er bare meget forvirret over denne situation. Hvorfor opbevarede Karin navlestrengen, hvis hun ikke er Saradas mor? Er der nogen der forklarer det?

4
  • ja, det er underligt, det er usædvanligt at have det med hende. Kan være på grund af Uchiha-blod (for et skørt eksperiment med Orochimaru) eller hendes fantasi for Sasuke. : D) Bare et gæt;)
  • har vi noget bevis for, at hun ikke er hendes mor? fordi jeg tror hun er
  • Måske var Sarada den første baby, hun fødte, så hun ville huske det ved at holde ledningen.
  • @Nevios I mangaen bekræftes det, at navlestrengen er af Sakura. Karin havde bevaret det. Den påståede forvirring om, at 'Karin er Saradas mor', opstod, fordi da Suigetsu matchede Saradas DNA med navlestrengen, viste den en kamp. (Suigetsu troede, at navlestrengen er af Karin)

En hypotese er, at dette spørgsmål er, at sasuke tog for meget af Karins chakra, da han helbredte sig selv. Du kan naturligvis høre hende sige om episoden med at fange de otte haler "Han tog for meget chakra". Vi ved, at chakra kan påvirke levende væsener, så det er muligt, at Karins chakra kan påvirke Sasukes barn. Eller fordi Karin hjalp med at levere Sakura og Sasuke's baby, så hun har måske bare holdt det. (Vi ved, hvor besat Karin kan være med noget.)

Gammel tråd, men nye mennesker vil se. Jeg betragter mig meget i harmoni med Naruto / Boruto. Den enkle kendsgerning er dette. Karin er Sarada s mor eller hun bar hende (surrogat), fordi Sakura ikke kunne.Hvorfor skulle de dedikere en hel bue om dette? De talte om DNA og obligationer. Den store ting er, at Karin holdt ledningen. Hele Boruto-showet handler om at skabe nyt liv eller ændre det på en eller anden måde. Undskyld, jeg blev sporet på siden. Så tilbage til Sarada. Boruto spejler Naruto på mange måder. Skaberen har udtalt, at Sarada vil spille en vigtig rolle. Sarada vil indløse Uchiha og blive Hokage som Madara burde have været. Sasuke er stadig en rouge (lidt) han overlod Sarada til Sakura og Naruto, fordi hun ville være sikker i bladet. Hun er den eneste Uchiha ved siden af ​​Sasuke. Folk vil være efter dem. Otkusuki. Sasuke kan ikke beskytte hende ude i verden alene. Så enten Karin og Sasuke stolede på The Leaf og Naruto for at beskytte hende, eller Karin bærer hende til Sakura.