Anonim

Meliodas True Power X XXXTENTACION 「NUMB」 AMV

Jeg har undret mig over, hvad Meliodas sande top er. Jeg har set videoer, hvor det står, at han er 990.000 og 1.000.000, men jeg er ikke sikker på, om jeg tror på det, og bliver han mere magtfuld, hvis han er en dæmonkonge.

Hvad er Meliodas 'sande effektniveau på hans højeste top?

Meliodas 'ultimative effektniveau er ikke officielt frigivet af forfatteren.

Sidste gang Meliodas 'effektniveau blev estimeret, nåede det i alt 142.000 (Bind 29). Dette var Assault Mode Meliodas, som teoretisk er hans oprindelige form og styrke (som beskrevet af Merlin og andre tegn).

Efter hans besiddelse af dæmonkongen øgede Meliodas faktisk sin magt med et ukendt beløb. Mest bemærkelsesværdigt anses Meliodas 'magt for at være så stor, at han besluttede at forlade Britannia for at undgå at ødelægge landet gennem hans blotte tilstedeværelse, som skævede klimaet / vejret i sig selv. Assault Mode Meliodas havde ikke så naturlige effekter på sine omgivelser.

Meliodas viste aldrig sin sande personlige magiske evne, hvilket gjorde ham stærkere end Escanor ved middagstid. I historien siger han, at hvis han skulle vise sin sande magi, ville han ikke kunne bo der mere.