Anonim

Top 10 musik / temaer i Pokémon

Jeg husker en scene fra en anime, som jeg ikke kan identificere. (Jeg kan ikke huske, om det var en film eller en serie.) Det var i stil med Pigen, der sprang igennem tiden. Jeg så det for omkring 3-10 år siden, men det kunne være meget ældre.

Hvad jeg husker: En fattig pige arbejder i et offentligt bad og er tvunget til at vaske en særlig gæst, som de andre piger, der arbejder der, ikke vil vaske. Gæsten er belagt med mudder. Pigen får hjælp (måske dyr?) / En særlig sæbe. Hun bruger sæben på kunden, og mudderet forsvinder. Som tak får hun en belønning. Jeg tror, ​​jeg kunne se guldmønter i denne scene.

Jeg har allerede gennemgået listen over anime, jeg husker at have set, men det var ingen af ​​dem. Da denne scene regelmæssigt kommer til at tænke på mig, irriterer det mig ikke at vide, hvor den kommer fra.

Dette er formodentlig scenen fra Spirited Away hvor Sen skal rense ånden. (her er en skør camrip på Youtube)

6
  • wow, du har ret. Jeg undrer mig over, hvorfor det ikke var på min liste, og jeg søgte uger efter det. Måske fordi jeg søgte på engelsk, og titlen på engelsk er helt anderledes
  • 2 @sweethome Nope, stadig den samme titel på engelsk. Meget god film forresten, Studio Ghiblis bedste :)
  • 1 Eller på japansk: 千 と 千尋 の 神 隠 し Interessant nok var den scene, du henviser til, baseret på instruktørens egen erfaring med at rense en flod :)
  • Den bogstavelige oversættelse af titlen, jeg kender, ville være "Chihiros rejser ind i det magiske land", så jeg ville aldrig have forventet denne engelske titel, da jeg ikke vidste den betydning af "at åndes så. er ikke mit modersmål). Ja, Ghibli producerer pæne eventyrfilm for hele familien. Det er også grunden til, at de nogle gange viser dem på vores lokale tv-kanaler til børn (andre anime-film vises ikke engang på tyske tv-stationer). Det er sandsynligvis også det sted, hvor jeg så det, og jeg tror, ​​jeg giver det en rewatch i morgen :)
  • 1 @sweethome Den tyske titel er faktisk tættere på den oprindelige japanske, som oversættes som "Chihiro og Sen's spirende-væk". Jeg ved ikke, hvorfor den engelske titel er så forskellig; formodentlig besluttede en eller anden marketingmedarbejder, at en kortere / kraftigere titel ville sælge bedre hos engelsktalende publikum.