Anonim

প্রাণঘাতী অসুখ ও কাউন্সেলিং পদ্ধতি | ২ য় ভাগ

Hvor hårdt beskadiget var sdf-1 efter den sidste rumkamp? Og hvorfor var broen stadig synlig, efter at IT angiveligt blev ødelagt i episoden for stjernerne? Broen syntes intakt i denne episode. Kan nogen venligst forklare dette?

1
  • Som en Macross-fan (der kom ind i anime på grund af Robotech, men senere lærte, hvordan Harmony Gold kongeligt skruede os alle sammen via licensrettigheder) betragtes Robotech virkelig som anime og ikke bare et muteret bastard-kærlighedsbarn?

Hvis du med "endelig" kamp, ​​mener du kampen mod Khyron i afsnit 36. "Til stjernerne", blev den ødelagt til det punkt, at den blev skrald og begravet. Broen var ikke intakt efter det, fordi SDF-1 blev begravet, og den vises ikke længere.

Hvis du med "endelig" kamp mener, at kampen var næsten ødelagt i afsnit 27. "Våbenstyrke", blev den beskadiget nok til, at de ikke brugte den mere indtil den sidste episode, da de delvist reparerede den, så den kunne flyve igen, de fik den til at flyve sidste gang igen mod Khyron, som til sidst ødelagde den ved at få sit fartøj til at kollidere med det.

Noget af denne info kan du se her: http://robotech.wikia.com/wiki/To_the_Stars